Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Imorgon, imorgon, imorgon!

Vecka 4Posted by Jenny Tue, January 26, 2010 22:18:06

Nä, det är inte alls så att jag är nyfiken! Imorgon ska vågen få besök. Som sagt jag har ännu inte vägt mig. Mest för att jag vill väga mig på samma super våg som hos xtravaganza. Dels för att man får så många fler värden, men också att det är samma våg som sist vilket gör att man inte kan skylla på att det är något fel på vågen...

Jag har även lovat mig själv att inte bli besviken om siffrorna inte känns toppen. Jag kan ju se och känna att jag blivit mindre så för det är jag jätte glad. Jag återkommer i morgon kväll med den magiska siffran...

Ikväll har jag även varit på en supertrevlig middag. Även om det är mycket svårt när man ska åka hem att säga tack så mycket för maten det var jätte gott. Sedan skojade vi om att det är ju praktiskt att bjuda hem min familj för det blir ju lite billigare nu när en tar med egen mat.

Jag tycker det går bra, men maten såg så underbar ut. Det var vitlöks och parmesan köttbullar med god sås och pasta. Eller jag vet inte om den var god, men till och med barnen verkligen glufsade i sig så det är ett bra betyg så jag får utgå från att det var det.

För mig blev det en choklad shake, för svampsoppan var slut. Men jag gillar choklad så det gick jätte bra. Men det blev bubbelvatten med smak av päron och det gör det lite lyxigare.

Kvällens viner var båda från Australien, men olika regioner. Jag fick självklart dofta vinerna och det kändes som det doftade mer än det brukar. Som om luktsinnet är skarpare! Jag försökte övertala alla att vi kunde spara lite vin till min födelsedag, men alla var överens, eller rättare sagt alla andra, att det får bli nya flaskor då.

Efter maten drack vi jätte gott te. Ett te med torkade jordgubbar. Smarrigt! Dessutom serverades det i vackra ryska koppar och det gör faktiskt skillnad. När man använder lite lyxigare porslin så känns det speciellt.

Nu ska jag gå och packa för imorgon är det fullt upp. Det blir vägning, träning hos xtravaganza och mitt första gruppmöte!

Vi hörs imorgon för då har jag mycket att berätta. Goda nyheter förhoppningsvis!

God kväll!
Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post30