Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Gosa med en ko!

Vecka 3Posted by Jenny Fri, January 22, 2010 15:44:58
Idag var det dags för att göra ett avbrott i den ganska rutinmässiga vardagen. Alla dagar flyter in i varandra och blir en grå sörja där man hämtar och lämnar barn, jobbar, handlar mat, tvättar och somnar framför tv:n. Det blir lätt att saker blir väldigt gråa och att allt känns lite trist. Speciellt när det alltid i mörkt känns det som.

Så idag kände jag att jag ville ta vara på en av de 4 ledstjärnorna "Mental Näring". Jag har pratat om det förut, men det handlar om att skapa glada stunder som fyller på energi.

Förut har mat varit ett sätt för mig att fylla på min energi och belöna mig. Jag blir lycklig av mat. Har jag haft en jobbig dag känner jag att en liten god ostbricka med goda kex och kanske ett glas vin till är självklart att belöna mig med. Oftast känner jag mig lite glad och lugn efteråt, innan det dåliga samvetet kommer och man undrar varför man var tvungen att äta hela osten.

Så nu gäller det att hitta glada stunder som bryter av och tanke energi.

Så idag åkte jag hem till min kompis Jessiska som jobbar med kor. De hade dessutom fått två kullar med kattungar precis. Så när man tittar in i ansiktet på detta kan man känna annat än lycka?Sedan blev det en tur till ladugården och "gosade" med korna. Nu är det ju så att jag är en betongunge som lär mig hur det fungerar på landet. Det är ju inte så att jag inte sett kor förut, men de är galet stora! Dessutom bajsar de hela tiden. Trots det så är det något speciellt att vara med djur. Det får mig att må bra. Dessutom var det skönt att stjäla lite tid och föra något som man inte brukar.Nu blir det lite situps innan dusch, jag luktar nämligen lite ko tycker jag. Sedan blir det muskulär avslappning innan jag somnar, eller som det blir nästan varje kväll, samtidigt som jag somnar.

Det blir ett nytt mål att hålla mig vaken under min Mentala Träning!

Hej då!
Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post24