Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Vikten av vatten!

Vecka 3Posted by Jenny Tue, January 19, 2010 18:59:11

Idag är första dagen som jag blivit lite snurrig och tung i kroppen. Jag kan nog inte skylla på någon annan än mig själv. Vatten är ju alltid bra, men när man gör xtravaganzas program är det extra viktigt med vatten och man bör få i sig minst 3 liter per dag. Jag läste lite i min handbok om vikten av vatten och det stod bland annat att man också förbränner mindre fett om man dricker för lite. Så fram med det stora vattenglaset!

Jag dricker i vanliga fall väldigt lite och vissa dagar har jag levt på cola. Inte så bra, men när man är mitt uppe i det så tänker man inte på det.

I vanliga fall är jag ofta snurrig, men har inte varit det sedan jag började, fram tills idag. Jag har till och med varit hos läkaren för det. Dessutom så är det inte många veckor som jag inte haft huvudvärk. Ni vet en sådan som göra att det ligger en dimma över hjärnan och bara man rör sig lite så känns det som något håller på att gå sönder. Så här har jag sprungit till läkaren helt i onödan? Kan det kanske vara så enkelt att jag generellt druckit för lite vatten? Nu känns det som en möjlig förklaring. Kanske man ska skriva in det i handboken för läkare, att påminna om vikten av vatten för det är ju i alla fall ganska enkelt att göra något åt! Visst nu tänker ni säkert att det är ju korkat och det borde man ha koll på, men tydligen är det inte så för vissa som snart fyller 35 år...

Sedan jag började med programmet har jag i alla fall varit duktig och druckit massor. Däremot gick jag på en mässa igår och drack inget på flera timmar, samt att jag idag kanske bara druckit ett par glas vatten och desto mer kaffe. Så det känns ju som en riktig vätskebrist.

Så nu får jag dricka vatten som en tossig tok ikväll för att återställa balansen!

Jag har dessutom gått så fint i trappor. Till och med uppför vid ett par tillfällen. En riktig bonus. Imorgon ska jag till xtravaganza centret och träna med min kompis som också hoppat på. Lite kvällspeppning känns skoj!

Nu blir det att ta sig ned på golvet för dagens 50 situps!

Ha en bra kväll!
Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post22