Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Bli inte rädd!

Vecka 3Posted by Jenny Mon, January 18, 2010 21:36:42

Jag vet att jag i lördags vid ett svagt tillfälle lovade att inte visa några otrevliga bilder. Men nu har det hänt, det som jag inte trodde skulle hända hände redan vecka två! Jag kommer i storlek 46! Yiiipppii!


De byxor som jag fick av min snälla kompis var ju så trånga att jag inte kunde stänga igen dem, som ni kan se. Jag vill varna känsliga läsare...

FÖRE BILD


EFTER BILD


Jag vet att det kanske inte var så kul att se och kanske kommer jag ånga att jag la ut bilderna, men det är verkligen otroligt! Ser ni glipan?!, eller går det att missa den.

Så roligt så är det i alla fall! Inte hade jag tänkt mig att det skulle gå så snabbt. Trots att min coach Lina sa att det gör det så trodde jag inte att det kanske skulle fungera för mig.

Jag har ju tidigare provat alla möjliga märkliga versioner av bantning. Den märkligaste var i alla fall den när man under 2 veckor skulle äta ungefär 18 kg med bananer. Man blev ganska trött på bananer kan jag lova.

Nu tänker jag inte skriva så mycket mer idag för bilderna talar sitt eget språk.

Dag 1 på veckans utmaning har gått bra. Jag har gått nedför alla trappor jag träffat. Däremot hittade jag ingen trappa på Kistamässan så det blev rulltrappan. För att sona för det brottet sprang jag till bussen. NU ska jag däremot göra 50 situps!


Ha en bra kväll!
Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post21