Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Ett nytt hem...

Vecka 38Posted by Jenny Wed, September 29, 2010 17:01:25
Hej alla söta bloggläsare!

Nu kommer min blogg flytta in på en ny sida tillsammans med några andra duktiga bloggare som också är med i xtravaganzas viktminskningprogram. Alla med olika mål och planer för hur de ska lyckas.

Jag är ju som sagt färdig med min viktminskning och är nu mitt inne i programmet som heter Lifetime. Det vill säga så som jag ska leva resten av mitt liv!

Självklart kommer jag att fortsätta skriva om min resa, mest för ni alla ger mig så mycket motivation och glädje. Det är faktiskt så att ni är en av anledningarna till att jag lyckats gå ned 30 kg sedan i januari! Så enormt massor av tack till er alla! Sluta alltså inte att läsa eller motivera mig!

På nya sidan www.xtravaganzablogg.se kommer ni, förutom mig, få lära känna Johan, Elin och Jessika som är mitt uppe i sina viktminskningsresor! De har redan gjort fantastiska framsteg som ni kommer kunna läsa om!

För att komma direkt till min sida går du till www.xtravaganzablogg.se/jenny

Så häng med!

Massor av kramar Jenny
  • Comments(6)//www.xtravaganzajenny.se/#post200