Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Storlek 46 och Chokladtårta!

Vecka 1Posted by Jenny Sat, January 02, 2010 23:58:01

Så har det gått ännu en dag och det närmar sig inskrivning med stormsteg. Bara imorgon sedan är det dags!

Jag har en nära kompis som länge varit i samma storlek som mig, men som senaste året gått ned massor och blivit jätteläcker. Så när vi firade nyår tillsammans tilldelade hon mig en stor del av sin urväxta garderob. Jag har idag storlek 50 i byxor och runt 46 i överdel. Fast tydligen är armarna kanske 48 för blusar är alltid trånga runt armarna, mycket märkligt!

Jag fick alltså 17 plagg i storlek 46 som jag just nu inte kommer i, men förhoppningsvis om några veckor. Det är helt fantastiskt att inte behöva köpa massor av kläder i en storlek som man inte har som mål. Min vän ville absolut inte några omständigheter få tillbaka kläderna heller. Vilket jag kan förstå.

Det är ganska mycket förändringar i mitt liv just nu. Inte bara att det är min första dag på mitt nya lättare liv på måndag. Det är även min första dag på mitt nya jobb. Så även det ska bli spännande.

Som seden säger bör man bjuda på tårta sin sista dag. Självklart gjorde även jag det. Det var en chokladdröm i flera lager som var extremt mäktig och snarrig. Så mäktig att en hel tårta blev över. Jag kom då på den briljanta idén att jag ska frysa in den. Tanken är att jag ska plocka fram den på min 35 års dag. Jag undrar hur jag kommer att förhålla mig till tårtan då? Här kommer ett par scenarion som jag tänkt mig:

1. Att jag inte ens vill smaka tårtan och lämnar den i frysen

2. Att jag smakar tårtan och tycker att den inte alls är god

3. Att jag äter av tårtan och tycker att det är det bästa jag ätit

4. Att jag tar en liten bit och är nöjd

Någon av alternativen borde vara rätt, eller så öppnar sig en för mig just nu otänkbar möjlighet. Vi får vänta till den 10 april. Jag återkommer med svar.

Men just nu ser den läcker ut...

God natt

Jenny

  • Comments(0)//www.xtravaganzajenny.se/#post2