Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

En riktigt bra dag!

Vecka 36Posted by Jenny Fri, September 10, 2010 21:54:25

I dag var den en sådan där toppen dag som man vill tänka på de där dagarna då inget blir som man tänker sig. Kanske om några månader då första tåget är inställt på grund av snö t ex...

Jag gick i och för sig upp kl 5.30 och åkte iväg precis när solen var på väg upp. Ingen trafik och tåget kom i tid. Träffade en gamla kompis på tåget och hade en mysig pratstund.

Kl 7.00 gympa pass. Jag vet att det är tidigt och man kanske inte ger 100%, men kanske 75%. Passet avslutas med en tyst lugn stund då man bara kan samla sig.

På väg till jobbet köpte jag en smarrig latte.

Till lunch kom maken in till stan så det blev en lunch tillsammans, och det är verkligen inte ofta vi får till en lunch själva utan söta barn...

Att det sedan var väldigt mycket att göra på jobbet gör liksom inget, för det är ju fredag och alla älskar väl fredag eftermiddagar?

Jag flexade ut lite tidigare och åkte hem. Därefter åkte vi till simhallen, hela familjen. Vi åkte vattenrutschkanor och busade.

Ett litet tillägg är att det är super super nice att gå omkring i en bikini och känna sig normal och att man passar in. Alltså att känna att ingen tittar och bedömer en för att man är stor. Det är jätte härligt!

Lite lagom mosig åt vi sedan middag på Max innan det bar hem.

Barnen sover självklart redan och jag och maken har hela kvällen för oss själva!

Vilken kalasdag!

Dessutom är det lördag imorgon och hela familjen ska äntligen få gå och se "Toy story 3".

Som inte dagen var bra nog så var det veckans vägning idag och nu väger jag 70 kg! Det var nämligen mitt viktmål när jag gick med i xtravaganza så det var verkligen en bonus. Jag gör inte så stor grej av det för jag har sagt från början att vikt är en siffra och att det är känslan av hur kläder sitter som varit viktig för mig. Men lite roligt var det att se siffran på vågen.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!

Ville bara svara på ett par kommentarer som jag fick igår:

Armine ditt tips om ZUMBA är precis något som jag tänkt. Jag ska hem och prova hos en kompis som har det och som är jätte nöjd. Dessutom har ett gym i stan ett ZUMBA pass som jag också ska prova. Jag får återkomma med hur det går, men du har så rätt. Det låter verkligen superkul!

Till dig Ida: Angående oljan du äter varje morgon på helfarten så måste jag säga att jag inte åt någon olja alls under min 15 veckors helfart. Det enda jag tog var omega3 kapslarna. Vad är det för olja och i vilket syfte äter du det under helfarten?

Nu får ni passa på att ha en underbar helg!

Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post192