Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

RÖRELSEGLÄDJE!

Vecka 36Posted by Jenny Wed, September 08, 2010 22:21:17
Jag är faktiskt jätte avundsjuk på de som har möjlighet och tid att träna ofta. Det är verkligen så roligt och det är verkligen jätte skönt att få röra på kroppen och känna att man har muskler och att man faktiskt orkar!

Det är faktiskt ganska tydligt att man orkar mer nu. Både att man är lättare och att jag kanske byggt upp lite kondis gör att passet inte alls är lika jobbigt som det var i början.

Men är man heltidsarbetande, två barnsmamma och fru med ett nybyggt hus så är det svårt att hitta tiden till att lägga på träning för sig själv. Ibland känns det som man ska vara glad att man hinner gå på toaletten...

Så när jag tar mig lite egen tid och gör något som andra tar för givet så ger det mig så mycket Mental Näring och energi!

Idag skulle jag och min söta kompis gå och dansa. Det är ju aldrig roligt när en ledare är sjuk, men idag så var vår vikarie inte mindre än vår favoledare som vi körde dansen med på lunchen förra terminen.

Det är verkligen en fröjd och glädje att gå på detta pass! Vi dansar till olika stilar och vi får tjoa och chimma och musiken är blandad. Det är allt från country, till balkan musik och schlager. Det är mycket tjut och skratt och mitt i detta serveras man med uppmuntrande humoristiska inslag från vår favoledare som uppmuntrande och helrolig!

Lite jobbigt idag var att ventilationen lagt av så man skulle kunna säga att det blir riktigt varmt! Men inte ens det kunde döda glädjen av att få dansa detta pass!Så jag tror nog att dagens tips ska vara att om ni inte tycker det är kul att träna, att ni inte känner den Rörelseglädjen jag beskriver då vågar jag säga att ni gör fel sak.

Kanske ni borde prova på lite olika saker så att ni hittar rätt. Kanske ni upptäcker något helt oväntat?

Som sagt dans är underbart och det ger mig så mycket glädje och energi så jag är säker på att det är det som är min Rörelseglädje.

Nu ska jag bara hitta tiden...

Mutluyum!
Jenny

  • Comments(6)//www.xtravaganzajenny.se/#post191