Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Nästan 10 cm på två veckor!

Vecka 2Posted by Jenny Sun, January 17, 2010 22:46:05

Det absolut svåraste för mig är att hitta tider då jag kan utöva lite rörelseglädje! Så här på helgerna så blir det mycket av det som man inte hinner i veckorna som ska göras, tvätta, handla och förbereda. Jag måste försöka hitta tid då jag kan röra på mig, eftersom det är en vikig del i programmet.

Därför kommer har jag skapat min egen "Jennyutmaning" varje vecka. Jag börjar lätt och har tänkt mig att jag ska gå ned för alla trappor jag kan och göra 50 situps om dagen. Låter kanske lätt för er, men för mig kan det bli en utmaning. Jag lovar även att om det är för lätt så lägger jag på 50 situps till. Är några hänger på denna vecka?

En annan vikig del är den mentala näringen och att man ska hitta stunder i livet då man njuter, som inte är fokuserade på mat. I dag njöt jag i fulla drag. Min dotter hade dansuppvisning och hon var så duktig och det är så roligt att se. Inte bara mitt barn, utan se alla dessa duktiga ungdomar som lägger ned så mycket tid och energi. Dessutom hade de en modig mamma dansgrupp som var duktiga och såg ut att ha jätte kul. Det skulle jag kunna tänka mig att vara med i. Tänk om dygnet hade fler timmar...

På vägen hem blev det som för så många andra småbarnsföräldrars en hamburgare på vägen. Man får ju en leksak också! Så där sitter min söta familj och käkar pommes med dipp och burgare och läsk och jag dricker en ramlösa citrus med sugrör. Det går förstås bra, men lite trist är det att titta på.

Belöningen kom i alla fall när vi kom hem och veckans måttband åkte fram. 2,5 cm till! Så totalt har jag tappat nästan 10 centimeter på två veckor. Det är helt galet! Det gav mig en extra kick att fortsätta och väl värt att skippa den flottiga burgaren!

Imorgon ska jag kanske prova lite av storlek 46 som jag fick som present...

Trevlig kväll!

Jenny

  • Comments(0)//www.xtravaganzajenny.se/#post19