Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Kanske en nackdel med xtravaganza...

Vecka 34Posted by Jenny Thu, August 26, 2010 21:23:24
Jag har försökt tänka efter vad som förändrat sig hos mig, förutom viktminskningen de senaste 8 månaderna.

Min make sa igår att jag blivit mer självsäker och lite tuffare, på alla plan. Alltså inte att jag gått och blivit dryg, utan att jag vågar ta plats och synas mer.

Jag behöver inte gömma mig bakom en fasad av en stor kropp.

Dessutom så har jag skrivit det förut, jag behöver inte längre vara den där gulliga snälla Jenny som alltid ska vara glad och göra alla nöjda. Som kompenserade en övervikt med "god och glad" och som aldrig vill vara till besvär.

Det är svårt att förstå vad jag menar om man själv aldrig varit i den sitsen. Att behöva gömma sig bakom en annan identitet nästan för att självförtroendet är så lågt.

Om någon hade sagt till mig i december förra året att om 8 månader kommer du lägga ut bilder på dig själv i klänning och undra vilken som är finast hade jag nog utbrustit "ÄR DU GALEN!" Aldrig i livet! Det kommer aldrig att hända.

Och nu sitter jag här och tycker att jag är fin och att det inte finns tillräckligt många tillställningar där jag kan ha klänning, utan att jag måste välja!

Däremot så hoppas jag att jag är samma inuti, en Jenny som är snäll och omtänksam och inte för ego. Det är en svår balansgång. För ger man ett tuffare och mer framåt intryck så kanske man uppfattas annorlunda.

Så om någon frågar finns det ingen nackdel med xtravaganza så är nog svaret, att jo, jag har nog blivit med fåfäng och medveten om hur jag ser ut. Så är det en nackdel? Kanske om man är gift med mig och väntar på sin tur i badrummet.

Så svaret blir nog för min del att fördelarna väger över den nackdelen.

Eftersom jag blivit lite fåfäng så vågar jag lägga ut bilder på mig i klänning! Det är verkligen underbart att våga det!

Jag ska alltså välja en klänningen till lördagens spännande bröllop som jag ser jätte mycket fram emot!

Vad säger ni?

A, B, C eller D?

A


B
C

D


Jag har ju en favorit, men jag återkommer med mitt beslut!

God kväll!
Jenny

  • Comments(11)//www.xtravaganzajenny.se/#post185