Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Titta där är jag...

Vecka 34Posted by Jenny Wed, August 25, 2010 21:00:27

Så är åter vardagen inne i sitt lunk. Det är grötfrukost och keso och mycket grönsaker igen. Förutom en liten avstickare idag då jag och min kompis Anette kände för en liten mysmorgon med scones. Förstås en grov, men trevligt och gott var det och en latte och en juice.

Sedan har jag gjort en upptäckt som jag gärna inte pratar om,men jag känner mig tvungen.

Ni vet den där varianten av träning som folk kallar stavgång, som jag när jag 20 år tyckte var de töntigaste man kunde göra.

Ni vet vad jag pratar om.

Helt ärligt jag är såld på dem nu! Kanske har jag mognat och förstår vilket verktyg det är. Även om jag knappt vågar erkänna det så fick jag träningsvärk redan första gången, både i ryggen och magen! Det är skönt och man känner både ökad förbränning och slås med dem.

Jag är inte säker på att jag håller dem rätt, men jag ska boka tid med min xtraganza coach Lina, förhoppningsvis hinner hon visa mig nästa vecka, men jag tror att detta definitivt kommer att vara min nya bästa kompis när jag prommenerar.

Jag kan inte heller säga om promenaden gick snabbare då jag inte tog tid, men det kändes som det gick mycket snabbare att ta sig runt mitt varv. Dessutom var jag riktigt andfådd när jag kom tillbaka så lite nyttiga är de där stavarna allt.

Jag vet att xtravaganza organiserar gruppstavgång som man kan hänga med på. Det ska jag nog faktiskt försöka prova någon gång. Då får man tips om lite övningar man kan göra på vägen också.

Nu var det ju inte alls faktiskt det som jag skulle skriva om idag. I går fick jag ett kort sms från en kompis. Hon skrev bara "kändis,heheh". Jag hade ingen aning vad det innebar och inget svar fick jag på mitt mot sms vad hon menade.

Till slut efter mycket om och men så berättar hon att hon sett mig i en annons i Svenska dagbladet. Så det var klart att jag var tvungen att köpa tidningen.

Så volá här är jag, en äkta kändis i Svenskan!


Knasigt eller hur!?

Sedan ser man bilderna och tänker, wow man ser ju verkligen skillnaden, sedan ser man att det står 30 kg och det är ju fantastiskt. Sedan kommer man på att, men det där är ju jag!

Det lustiga är att när jag ser sådana här artiklar på nätet som reklam så har jag oftast svårt att ta det till mig. Jag tänker instinktivt att det är omöjligt, eller att de har redigerat bilderna, eller att om det låter för bra för att vara sant så är det troligtvis så.

Fast nu vet jag att dessa bilder är sanna för det är ju jag! Jag har ju själv gjort denna resa.

Jag har verkligen gått ned 30 kg! Det är galet mycket!

Bilderna är riktiga för att det var min man som tog dem. Varje söndag efter barnen gått och lagt sig gick vi upp på vår då ofärdiga övervåning och tog dessa bilder, på samma plats varje vecka för att jag verkligen skulle kunna se förändringen.

På något sätt bekräftar detta min framgång. Att jag faktiskt har gjort det, och att jag efter 15 veckors helfart och upptrappningen i påskas faktiskt gått ned 6 kg till och verkligen har förändrat mitt liv som var målet från början. Så inte bara har jag hållit vikten, utan fortsatt att gå ned. Dessutom mår jag bättre både fysiskt och psykiskt än jag gjort på många år.

Så om ni tvekar om det verkligen är sant, ta inte bara mitt ord, läs bloggen från början så ser ni hela min resa! Den kan inte ljuga för många av er har ju varit med.

Nu ska jag vara lite nöjd med mig själv och prova lite klänningar. På lördag ska vi på bröllop och mina söta vänner har lånat ut fina klänningar till mig så att jag har något att ha på mig som inte är svart eller vitt. Tydligen se färger som min garderob består av...

Önska mig lycka till, och har jag svårt att välja kanske det blir en sedvanlig röstning imorgon för sist gjorde ni ett strålande jobb!
Jenny

  • Comments(4)//www.xtravaganzajenny.se/#post184