Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Shoppa, äta och njuta!

Vecka 31Posted by Jenny Sun, August 15, 2010 05:54:24
Nu börjar jag få hemlängtan. Mest efter min make och son som stannade hemma. Dessutom längtar jag efter min säng och min altan och massor av annat. SÅ jag ser fram emot att få komma hem. Synd att man måste sitta på ett plan i 8 timmar...

Något som jag verkligen saknar är riktig mat. Maten är verkligen inte toppen här. Det går att göra bra val, men i detta land ljuger man mycket för sig själva. Om man väljer bort pommes så kanske man inte dricka läsk, eller tvärtom. Om man äter pommes så bör man kanske inte dricka en light cola och tycka att man är duktig...

Jag är ganska duktig här. Jag håller min lilla regel, ingen läsk och inte pommes. Det har blivit en glass för den har jag längtat efter i 5 år. Alltså mint chocolate chip cookie! Inte så äckligt alls...

De har verkligen inte matkultur. Jag vet inte om jag vågar skriva detta, men om ni har ätit pilgrimsmusslor så vet ni kanske att de är ganska dyra och de serveras oftast ett par stycken som en lyxig förrätt. I veckan var vi på en restaurang vid havet där de serverade dem friterade med sås!!!! Jag smakade en och det var ok, men det är en sådan delikatess hos oss att det kändes som slöseri att fritera den.

Dessutom äter dottern knappt något! Hon tycker att allt är äckligt, förutom Frosties som smaker mycket bättre än hemma. Det kan möjligtvis beror på att de har hällt i ett kilo mer socker i flingorna än vi är vana vid! Så igår var jag trött på all konstig mat så jag ställde mig och rullade köttbullar och serverade med spagetti. Då åt äntligen min dotter! Yiiipppiii!

Det blir ju också en del röra på sig, framför allt när man shoppar... Usch, det är verkligen kul! Men vem kan säga nej till en snygg topp som vara kostar 3 dollar? Man måste vara galen om man inte handlar!

I alla fall snart bär det äntligen av hem. Sista dagen imorgon sedan bär det hem från Boston till New York och sedan till Svedala. Börjar bli lite nervös för flygresan, men försöker låta bli att tänka på det. Alla tips på vad man ska göra mottas!

Jag ska göra en ordentlig redovisning av resan när jag kommer tillbaka, men ville bara skriva lite innan det är dags för att sova.

Det är lite galet att ha så olika tider. Fick ett sms av min bästis idag och jag hade precis klivit ur poolen och skulle sätta mig och äta grillat när hon var på väg att gå och lägga sig. Det är faktiskt konstigt.

Förresten jag har inte ens nämnt bröllopet som var hela anledningen att jag tog mig över hela Atlanten. Det var ett vackert, koordinerat och roligt bröllop. Mer bilder kommer, men jag har stulit en bild från bruden...

Att gifta sig vid havet kan väl aldrig bli fel...

Som sagt det ska bli skönt att få åka hem. Det finns mycket i detta land som jag verkligen gillar, men mitt hem är underbart och nu är det dags att få komma hem och gosa med mina killar!

God natt!
Jenny


  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post179