Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Hello Newport...

Vecka 31Posted by Jenny Sun, August 08, 2010 04:35:37
Så var vi äntligen framme!

Det är långt att åka hela vägen till USA. Dottern var verkligen en riktig pärla och klagade inte på 20 timmar som resan tog.

När vi äntligen kom fram till Boston så var det den värsta delen på hela resan. Vi skulle hämta vår stora bil för att sedan köra 10 minuter till hotellet.

Det var här eländet började. Bilen vi fick var ett monster som var lika stort som ett litet land. Dessutom var det en automatväxlad grej så det var inte så lätt att köra. Dessutom började det åska och regna som en tossigtok och vi åkte vilse. Så den lilla resan som skulle ta 10 minuter tog 2 timmar. Det är kanske det sista man var sugen på efter 20 timmars resande...

Till slut kom vi fram och det var underbart.

Så nu är vi här! Det är verkligen lika vackert som på bilderna.

Kolla på mitt fina rum:Morgonen började jag var på gymet kl 7.00. Tydligen gör jetlagen att man är lite morgonpigg.

Därefter blev det ett besök i en Supermarket. Det är galet vad de ha massor av skräpmat och konstiga grejer med så mycket socker som möjligt. Men om man vill så går det att göra bra val.

På eftermiddagen blev en låååång promenad längst klipporna. Nästan 1 mil promenerade vi och det var skönt och vackert!

Promenaden avslutades med att promenera längst stranden tillbaka till hotellet.

Det är verkligen fint här.

På kvällen hade vi rehersal dinnern och det var väldigt trevligt. Jag hade den utvalda klänningen. Den var nog lite uppklädd. Dessutom är ju jag ganska lång så med klackar på det blir man ju ännu längre. Men det bjuder jag på...

Nu är jag ganska trött så jag får berätta mer senare!

Dessutom är bröllopet imorgon!

Vi hörs!

Jenny


  • Comments(6)//www.xtravaganzajenny.se/#post178