Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

AHHHHA, resfeber!

Vecka 31Posted by Jenny Wed, August 04, 2010 20:31:24
Alltså, nu är det inte många timmar kvar tills avgång. Kl 4.30 behöver jag gå upp i morgon. Skönt i och för sig för det är såååå jobbigt att behöva oroa sig en hel dag. Bättre att bara komma iväg.

Jag har druckit alldeles för mycket vin just nu. Tänkte att jag behövde lite lite alkohol för att känna mig lite avslappnad och inte tänka på planet.

Det är ju alltid en dålig idé, för dels är det många onödiga kalorier, samt att man inte är lika fokuserad. Tänk om man glömmer passet, eller inte vknar när klockan ringer. Bäst att ställa två...

Jag ska verkligen försöka tänka positivt och inte negativt inför flygresan. Nu har jag jobbat så mycket med den Mentala Träningen så det borde fungera på min flygrädsla också. Istället för att tänka i negativa tankar att något ska hända ska jag måla upp en målbild. Mitt mål är att på fredag sitta i en solstol på stranden och njuta. Resan dit är bara vägen.

Jag har dessutom laddat MP3 spelaren med ett par av spåren på Mentala Träningen så det ska nog gå bra.

I alla fall är jag nästan färdigpackad, alltså, resväskan, inte i referens till alkoholen jag druckit ikväll...

Titta vad lite det är!Den är inte ens halvfull, dessutom ska många saker ges bort som present. Det innebär att det får plats mer på vägen hem...

Om jag kommer åt en dator kommer jag nog skriva, men om inte så hörs vi om 2 veckor när jag är hemma igen! Då kommer jag ha förhoppningsvis har miljarder grejer att berätta.

Om ni undrar vart jag ska så är här några bilder som jag tänker fokusera på...Ha det så bra, för jag ska verkligen göra mitt bästa att bara njuta av semestern.

Newport beach here I come!

Jenny

  • Comments(0)//www.xtravaganzajenny.se/#post176