Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Att bygga hus...

Vecka 30Posted by Jenny Sat, July 31, 2010 20:17:00

Egentligen ska jag inte klaga, för det är helt underbart att ha möjligheten att få bygga ett hus. Däremot så är det galet mycket jobb, faktiskt hela tiden.

Som ni kanske såg på bilderna så var förra veckan verkligen semester. Bada, leka och bara njuta av sommaren.

Denna vecka var det fokus på huset. Kanske inte det roligaste sättet att spendera sin semester, men det behövdes.

Så det har slipats, målats och byggts.Jag förstår nu att många blir avundsjuka på hur fantastisk jag ser ut med en slip i handen, munskydd och skyddsglasögon, hehheh!

Vi har dessutom haft väldigt tur för både vänner och mina föräldrar har hjälpt till. Det är ju väldigt snällt för det måste ju vara ännu tråkigare att spendera sin semester med att bygga hemma hos någon annan...

Jag har i alla fall konstaterat att bygg är inte min inriktning. Jag är bra på högtryckstvättar och att slipa saker. Men min främsta hantverkargen ligger i att måla. Det är ganska jobbigt, med mycket koncentration, balans och att vara noggrann. Så det passar mig bra.

Fördelen i år är att förra året skulle det grundmålas och sedan la på ett lager med färg och det var inte klart och man var helt slut för det var så mycket jobb. Nu har vi lagt på det sista lagret och plötsligt ser man ett resultat och huset ser faktiskt fint och färdigt ut. Då känns det som det ger energi tillbaka istället för att bara ta som det känns som innan.

Altanen är också ett stort projekt, som mest min make jobbar med. Däremot tyckte jag att det var roligt att inviga den första delen på kvällen...


Det som är det västa när man jobbar som vi gör och inte åker iväg och handlar och planerar som man brukar. Det blir att man grillar på lite hamburgare och äter lite mer pasta och sådant som är snabbt att tillaga. Så jag känner inte att jag varit duktig och haft för God energi. Det har blivit mycket kaffe och lite fika och så. Dessutom har det blivit lite större portioner än vanligt, men jag tänker att är man ute och klättrar runt och fysiskt arbetar så behöver man nog stoppa i sig lite mer än om man bara är som vanligt ändå.

På måndag blir det jobba igen. Två hela dagar ska jag jobba. Det är lite lagom skulle jag vilja säga.

Sedan blir det ju USA med dottern. Usch jag har redan ångest för flygresan. Ska nog köra Mental Träning varje dag denna vecka fram tills vi åker så att jag blir lite avslappnad. Jag är jätte flygrädd och detta är första gången jag ska flyga med min dotter. Så jag ska verkligen skärpa till mig så att jag under inga omständigheter bjuder henne på någon flygrädsla.

Igår köpte jag dessutom en jätte fin klänning som jag ska ha på Reharsal dinner som är kvällen före bröllopet. Åhhh, det ska bli så kul och fin kommer jag vara...

Vill bara avsluta med att visa en bild på min assistent som gör mig sällskap vid datorn. Vår lilla katt Myran som hittade en kanske inte så bekväm plats vid datorn...


Ha det så bra så hörs vi!
Jenny

  • Comments(0)//www.xtravaganzajenny.se/#post174