Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Vågen , min bästa vän eller en fiende?

Vecka 27Posted by Jenny Mon, July 05, 2010 22:41:05

Eftersom jag inte äger en våg så får jag ibland lite panik då jag inte vet om jag sköter mig eller inte.

Eller jag tycker ju att jag sköter mig, men det behöver ju inte betyda att man gör rätt egentligen.

Som sagt det har varit ett par helger så jag känner att jag kanske ätit lite onyttigare än jag borde. Alla kommer väl ihåg matfesten till midsommar...Inte för att jag haft något dåligt samvete, men idag kände jag att jag inte hade kontroll.

Det var ändå 4 veckor sedan jag vägde mig och jag är nöjd att jag inte står på vågen varje dag. För det handlar inte om att fokusera på en vikt.

Men som sagt idag kände jag behöver mäta och väga mig för att se att jag ligger rätt och att det inte smyger iväg.

Alltså, det går fortfarande bra! Jag är så nöjd att det fungerar för mig och att jag har hittat en balans.

Sedan förra vägningen har jag gått ned 2,2 kg till. Nu väger jag 72,8 kg. Alltså har jag totalt gått ned 28,3 kg. Jag satte ju 30 kg som viktmål och nu närmar det sig verkligen.


Helt galet att det går så bra. Jag äter bra i lagom mängd och rör på mig så fort det ges tillfälle.

Även mina cm har stabiliserats och det ser fint ut.

Här kommer mina tabeller från idag:Så jag är så nöjd för jag känner att som jag lever nu är inte svårt. Det känns som jag gör bra val och inte känner att jag gör en uppoffring. Hela vitsen med att jag valde xtravaganza var just det här. Jag gör andra val och det känns naturligt och inte jobbigt.

Även sådant som inte syns på vågen, som mental styrka och förmågan att lättare hantera stress känner jag att jag blivit mycket bättre på. Det är förstås mycket svårare att mäta i siffror.

Men förut så åt jag ofta när jag kände mig stressad. Det gör jag inte nu.

Nu är jag i och för sig lite stressad. I morgon ska jag flyga till London med jobbet och gå på en kreativ workshop. Förstås mycket roligt, men jag hatar verkligen att flyga och är säker på att jag ska dö varje gång.

Så i vanliga fall hade jag nog druckit cola och choklad tills jag mådde illa ikväll. Jag är fortfarande nervös, men jag känner inte ett behov att äta något.

OM den känslan kommer över mig imorgon har jag packat i ett par bars...

Så ha det så bra!
Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post168