Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Min första pizza...

Vecka 24Posted by Jenny Fri, June 18, 2010 22:02:59

Jag vet inte om det är så mycket att skriva om, men idag så åt jag min fösta pizza sedan jag började programmet. Hur smakande det för mig undrar ni? Jag önskar att jag kunde säga att fy det var äckligt det var och det kommer jag aldrig äta igen, men då skulle ni kalla mig lögnare.

Det smakade gott, men jag kan ju lugnt säga att det inte blev en stor pizza och absolut inte i närheten av att äta en hel själv. Jag åt, som ni kan se på bilden, en liten bit. Dessutom fyllde jag ut med tomat, gurka och avokado.


Det var ett bra val och just nu känner jag mig inte så svullen och illamående som jag brukade göra efter en pizza orgie.

Jag fortsätter däremot att trotsa läsk och har alltså inte druckit någon läsk sedan december, för utom den klunken cola jag tog efter helfarten. Kanske nästan så att jag borde komma in i någon rekordbok så bra som jag tycker jag är som låter bli.


Det roliga är att varje gång jag tänker på läsk så ser jag bara framför mig hur mycket socker det är och hur mycket jag måste röra på mig för att göra av med det. Det är ju helt galet och dessutom går det ju så snabbt att bara dricka upp. Så jag tycker inte läsk är värt det. Så jag fortsätter låta bli så länge det går.

Sedan är det ju så att jag är ju inte mer än mänsklig och det är nog omöjligt att missa att det är ett bröllop på gång. Speciellt om man jobbar i stan. Jag vill ju inte vara sämre än någon annan och dra mitt står till stacken och bidra till bröllops yran som råder i stan. Nu har jag gjort mitt bidrag:


På måndag ska jag nämligen åka till Tyskland och vill ta med en liten present och vad passar inte bättre än bröllopschoklad med kungligheter på. Så nu känns det som jag sponsrat min del av bröllopet.

Tyvärr ska jag inte åka in och vifta med flaggor, utan imorgon ska maken och jag fota ett annat bröllop. Det ska bli jätte kul. Jag älskar bröllop. Finns det något annat tillfälle där det är så mycket glädje och kärlek som då?

Däremot så kom jag på en jätte fånig grej. Jag tänkte att jag skulle ta fram kläder till imorgon för att det kommer vara ont om tid imorgon. När man fotar andras bröllop vill man gärna ha lite lågprofil kläder så att man liksom bara smälter in och inte märks. Men nu känns det som allt jag har är liksom tvärtom kläder. Kläderna är tighta och färgglada och jag syns i dem. Visst låter det lite härligt ego, men jag menar INTE att jag är så snygg att ingen kommer att se bruden, utan att det är lite lustigt att man kan känna och tänka så annorlunda.

Senast jag jobba på ett bröllop slog inte tanke mig alls, jag syntes ju inte i alla fall...

Jag hoppas att ni alla får en fantastiskt bröllopsdag med massor av yra!

God kväll!
Jenny

  • Comments(0)//www.xtravaganzajenny.se/#post160