Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Usch, och bildbevis finns det!

Vecka 23Posted by Jenny Sun, June 13, 2010 20:01:26

Jag vet faktiskt inte vad det har varit med mig de senaste dagarna, men jag är galet hungrig och sugen på onyttiga saker. Jag har nog aldrig fått kämpa så hårt som jag gjort nu.

Dessutom har jag ätit lite av dessa onyttiga saker. Det hela började på min sons avslutning på dagis då det var grillkväll med fika. Själva hamburgaren gick väl ann, men sedan fanns det choklad muffin och jag valde att ta en. De var bara så att det kändes bra då, men det är kanske inte en ursäkt.

I fredags hade dotterns skolavslutning och vem kan säga nej till lite glass på en avslutning?

Så här har ni beviset! Jag äter glass.


Dessutom slutade inte frossandet där. På kvällen var det grillmiddag med vänner och jag gjorde mitt yttersta att välja bra saker. Jag hade till och med gjort en sås med lätt cream fraishe och lite feta. Men det blev lite kött, grillad ost och en bakad potatis.

Sedan blev det lördag och då var det sommar tårta med jordgubbar och choklad. En liten bit blev det allt.


Det hela slutade inte bättre idag då jag åt ungsbakad falukorv till middag. I och för sig med mycket grönsaker och fullkorns spagetti.

Så där har ni, en alldeles hemsk helg! Fast jag har ju lovat mig själv att jag inte ska bli arg och besviken på mig själv. Jag har ju valt detta själv, men ändå. Nu när man tittar på det så blir man lite irriterad. Det är ju så onödigt.

Men, jag har faktiskt gjort en hel del bra val också. Frukosten var god och bra som ni ser. Den ser inte så rolig ut på bild, men en tomat landade på dem sedan och gjorde smörgåsarna lite roligare.


Och om man kollar på det onyttiga jag ätit så är det ju inte så mycket som jag ätit tiigare. Åt jag tårta då så tog jag säkerligen om minst en gång. Nu känns det fortfarande som man kan ta en bit tårta och sedan vara nöjd.

Dessutom är det så att det ger ju ingenting att ha ångest för det man har ätit. Jag kan istället nu välja att sköta mig i veckan och jobba lite mer på Rörelseglädje denna vecka. Så det får det bli för min del.

Däremot undrade jag varför jag var så hemsk denna helg. Så otroligt sugen och hungrig. Sedan kom jag på det. Det är dags för den veckan i månaden och det är inte bara så att jag skojar, men det är verkligen som någon tar över och bara vill att jag stoppar i mig saker. Jag hatar att inte ha kontrollen. Undra om jag denna veckan varje månad obligatoriskt ska lyssna på Mentala Träningen? Det skulle kanske kunna hjälpa mig.

Som sagt kommande vecka ska bli bättre. Vi får se hur det går på onsdag för då har vi sommarfest med jobbet...

Det tristaste med det är att jag missar min xtravaganzaträff för den ligger samma kväll. Nu hade det varit bra att ha en träff och känna sig lite peppad.

Ha det så bra och hoppas ni kämpar på bland alla festligheter och onyttigheter som erbjuds!

God kväll!
Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post158