Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Jag tänker lite knasigt...

Vecka 22Posted by Jenny Thu, June 03, 2010 20:54:25

Ju mer man ser sig själv i spegeln, ju mer förstår jag att jag gått ned i vikt, men i och med att man förstår det så så ändras ju bilden av vem man är.

Just nu känns det som jag alltid sett ut så här. När jag tittar i spegeln så tycker jag att jag alltid sett ut så här.

Det är då de konstiga tankarna kommer. Tänk om jag inte gått ned 27 kg. Tänk, om jag kanske gått upp allt igen? För jag ser ju ut som jag föreställer mig.

Det är som mina ögon ser och jag har förstås att jag är mindre, men att det fortfarande är svårt att förstå inne i huvudet.

Konstigt blir det ju när man är som jag var idag och provade kläder. Automatiskt tar jag ju fortfarande storlek 44 och tänker att oj, den kanske blir lite liten. När de sedan är på så hänger det bara löst.

Idag köpte jag därför en snäv fin kjol i storlek 42! Jag blir lika förvånad varje gång och är inte säker på att det verkligen gör storlekarna rätt, men det känns verkligen bra.

Jag får nämligen ofta frågan om jag fortfarande kör xtravaganza nu när jag gått ned så mycket. För de flesta program handlar ju om att gå ned i vikt. Det här handlar ju om en livsstilsförändring och jag har räknat med att det kommer att ta minst ett år för mig.

Det bekräftats ju egentligen av tankar som ovan. Kroppen klarar av att gå ned i vikt, men det är huvudet och dess tankar som inte hinner med. Så jag är glad att jag har mer tid på mig att jobba med att förstå och hitta en balans och göra detta permanent.

Förutom att vara lite ego och handla till mig själv köpte jag världens gulligast tröja till min son. Cookie monster är helt ljuvlig och det bästa är att han gömmer kakpåsen bakom ryggen...


Frågan är om det kan bli gulligare?


I helgen blir det lite andra utmaningar. Bland annat tjejkväll med vin imorgon och på lördag bortbjudna på middag.

Så roligt blir det, men säkert en del val!

Ha det så bra så hörs vi!
Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post153