Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Ett riktigt brudpar och VG i högklackat

Vecka 21Posted by Jenny Sun, May 30, 2010 21:44:54

Ibland kan jag vara orolig inför saker som jag normalt inte gör. Jag är nämligen i vissa avseenden verkligen en tjej. När hela familjen ska åka långt så är det alltid min make som kör. Varför det är så vet jag inte, det blir bara så automatiskt. Vi brukar inte alls prata om det ens. Ibland brukar jag lite halvhjärtat säga att vi kan turas om, men sedan hoppas jag att han glömmer mitt förslag.

Men denna helg skulle jag ju köra själv med min dotter så det var bara att bita ihop. Därför blir jag så stolt över mig själv när jag gör utflykter som kan kännas lite jobbiga att genomföra själv. Även om det är tråkigt så går det ju bra.

Jag tror att saker som detta, även om det är prestationsbaserat skapar bättre självkänsla. Att man vågar kliva utanför sin trygghetszon och göra något man först tycker känns jobbigt. Jag tror att det är bra att utmana sig själv. Utmanar ni er i svåra saker?

Vi kom i alla fall till hotellet ett par timmar innan vigseln och min dotter var eld och lågor över det fantastisk hotellrum vi fått( det var ett helt vanligt rum, men det var hennes första gång på Hotel...) Hon var så imponerad av att det fanns en kyl på rummet och till och med vattenkranen var jätte kul! Hon frågade om vi inte kunde flytta dit... Så annorlunda allt ser ut i ett barns ögon.

Vi gjorde oss i ordning och jag tycker att min klänning var så fin. Dessutom hade jag kladdat på mig lite brun utan sol för jag kände att min bleka hy smälte ihop med klänningen och det blev faktiskt ganska bra. Så här ser den ut, obs skorna var på...Vigseln var jätte fin och det är något med vackra gamla kyrkor och kärlek som får en lite tårögd.

Här är det fina riktiga brudparet!
Efter vigseln bar det av till festlokalen där det blev en fantasiskt buffé av mat. De hade gjort så fint i lokalen och dukat så vackert. Det är så härligt när man lägger ned tid på dukningen.


Jag hade hållit igen lite under dagen, men förstås ätit lite av en bar innan middagen så jag inte skulle äta mer än jag klarade.

Jag tyckte jag skötte mig fint, det blev bara ramlösa och vatten, eftersom jag körde och jag hellre ville ta grönmögelost istället för läsk. Jag tog inte om, förutom osten då. Annars så blev det lite kött och lax. Lite potatisgratäng, men jag vet att jag blir lite dålig av det. Både fett mjölk och potatis. Kan det bli jobbigare för magen. Sallad förstås och en god räk och skagen paj.


Därefter blev det chokladcheescake och även det tog jag en liten bit av.

Sedan blev det värre för då kom ju bröllopstårtan. Den är man ju tvungen att äta av för annars blir det ett olyckligt äktenskap...

Nä, men i efterhand hade jag nog hellre bara tagit av tårtan och inte cheesecaken, men när den kom trodde jag inte att det skulle bli tårta också.

Mätt var jag i alla fall.

Dessutom så hade jag ju på mig mina fina höga skor! Jag måste ge mig själv beröm för att behålla dem på. De var på från klockan 14.30 till 23.10! Det måste ju bli VG i högklackat!

Det gick hur bra som helst, men jag hade party feet inlägg och det var nog räddningen. Men när man har på sig något som sticker ut så mycket som skorna gör så vill man helst inte hamna i blickfånget. Men det är klart man gör.

Vid ett tillfälle under middagen så ställer sig en tjej upp och säger att hon fått ett paket. Hon läser hög och säger att hon ska ge det till den som är mest högljudd på festen när hon tagit av pappret finns en annan lapp till att ge det till den som tål minst att dricka osv. Sedan kommer lappen där det står ge till den som har högst klackar på festen. Usch, jag bara hoppades att ingen märkt dem, men det var där jag hade fel. Så lite lätt generad fick jag paketet!

Inte så kul för mig, men det var en rolig lek!

Det blev en tidigt kväll då jag skulle köra idag. Däremot så var det lite ångest när jag kommer till hotellet och det inte finns några parkeringsplatser och jag får köra runt i 20 minuter för att hitta en plats som var nära nog att bära in min sovande dotter.

Söndagen bjöd på en härlig hotell frukost och min dotter tyckte igen att det var så lyxigt att bo på Hotel. Det kan jag ju hålla med om.

Sedan åkte vi hem till några vänner och tittade på deras söta bebis Tim innan vi bar kosan av hem.

Det som är jobbigt med att åka/ köra bil är att man gärna vill äta något. Gärna onyttigt då det är sååååååå tråkigt i bilen. För min del blev det nätter, päronbubbel och lite bars och massor av dansmusik för att pigga upp det hela. Dessutom hittade jag ett gammalt band med Hassan som jag satt och fnissade åt i min ensamhet när dottern igen sov i baksätet.

När jag kom hem var det dags att åka på kak och tårtbuffén.

Kommer ni ihåg att jag lovade att bara ta en omgång och inte känna buffépressen. Jag klarade det. Jag tog en omgång sedan ville jag inte ha mer. Det var gott och räckte!

Titta vad nöjd jag ser ut!
Nu ska jag packa lite inför morgondagen. Jag tror att det blir middag på stan med min jobbarkompis som fyllt 30 år. På tisdag är det Vårruset med xtravaganza och på onsdag ballettuppvisning. Så denna vecka känns lite fullbokad redan.

Hoppas ni får en fin vecka!
Jenny

  • Comments(5)//www.xtravaganzajenny.se/#post151