Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

En sucker för bars...

Vecka 21Posted by Jenny Wed, May 26, 2010 19:55:05
Eftermiddagarna är så svåra och de är ännu svårare om man inte hinner eller glömmer bort att äta sitt mellanmål.

Idag hade jag möte hela dagen där lunchen ingick. Lunchen i sig var fantastiskt och passade mig. Det var lax, sallad och räkor. Därefter var det kaffe och chokladbit. Idag tog jag mig en chokladbit och det var perfekt efter lunchen.

Däremot så tog jag inte flera chokladbitar trots att fatet passerade mig flera gånger.

Däremot så skulle jag hämta barnen idag och fick rusa efter mötet för att hinna med tåget.

Då kom jag på att jag var så sugen på något, och något mellanmål hade jag ju inte på mig. Tyvärr hittade jag en ask med godis som jag fått i reklamsyfte på stan.

Så jag öppnade den och tänkte äta, men tänkte att stop stop stop. Nu kan jag tänka till. Vill jag verkligen äta de här sockriga färgade grejerna?

Dessutom har jag redan valt att ta en chokladbit idag så ska jag välja det här också?

Det slutade med att jag valde att inte äta något godis.

Däremot så hittade jag en mintchokladbar i bilen och tog mig en bit av den.Jag måste erkänna att jag älskar barsen! För det fösta så är det goda och man får smaken av choklad eller godis så det känns lite lyxigt. För det andra så blir man ju mätt!

Om man äter samma mängd med vanlig choklad så känner man ju ingen skillnad, man blir ju verkligen inte mätt. Snarare att man vill äta mer onyttigheter.Dessutom får man i sig fler kalorier.

Så barnsen och jag är verkligen bästisar. De gör dessutom att jag klarar mig hem och kan laga mat utan att småäta samtidigt.

Det var nog allt för idag. Nu ska jag vila lite, eller kanske ska jag ut och promenera? Ja, det ska jag göra.

Gör det ni med. Stäng av datorn så tar ni också en promenad och njuter av våren.

Trevlig promenad!
Jenny


  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post148