Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

En överraskande vägning...

Vecka 20Posted by Jenny Wed, May 19, 2010 22:45:04

I dag hade jag xtravaganzaklass och skulle vara lite duktig och träna innan. Jag hade också bestämt mig för att väga mig där, eftersom jag inte vägt mig på deras fina våg sedan jag gick på helfarten. Så jag var lite nervös för vad det skulle visa. Eftersom jag går på jämvikten så vill man ju veta att man göra rätt.


Rätt gör jag nog egentligen inte för jag fortsätter att gå ned i vikt. Ett mycket trevligt problem i och för sig. Och eftersom jag inte känner att har det speciellt jobbigt så kom jag och min coach Rebecca fram till att jag kan få göra så här ett litet tag till.

Fast det känns konstigt för jag tycker att jag äter bra och är alltid mätt och jag njuter av gott ibland, men säger nej till saker som är onyttigt. Kanske jag äter lite för lite kolhydrater egentligen, men min mage mår ju så bra så jag längtar inte efter det just nu.

Så senast jag vägde mig var den 24 mars och då vägde jag 79,8 kg med 1 vecka helfart kvar. Sedan dess har jag gått ned till 74,4kg! Alltså 5,4 kg till. Det är knappt så att man inte kan tro det.

Jag ligger dessutom inom gränsen för mina rekommenderade värden. Även om jag närmar mig underkant. Det är verkligen inte tanken så nu gäller det att hitta balansen.

Här kommer min kroppsanalys. Först den som jag hade vid inskrivningen den 4 januari och så dagens.Slutsatsen jag vill dra av detta är att det inte verkar vara hela världen om man då och då unnar sig bea, bara man gör det vid väl valda tillfällen.

På vägen hem blev det en kvällsmacka på tåget. Gamla Jenny hade nog en kväll som denna när man är lite PMS:ig och trött valt att köpa något form av chokladkaka också. Men så blev det inte. Det blev istället en skvallertidning som lite lyx. Kanske den också egentligen inte är så nyttig, men den sätter sig inte på höfterna i alla fall...

Ville även bara tillägga att jag idag gått över 15 000 steg. Inte så illa! Det börjar att arta sig.

Imorgon kväll blir det EGO mässa! Det ska bli jätte kul!

Ha det så bra!
Jenny

  • Comments(4)//www.xtravaganzajenny.se/#post144