Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Bara en aningen EGO...

Vecka 20Posted by Jenny Tue, May 18, 2010 21:04:41

I ett av mina tidigare xtravaganzamötet skulle vi göra ett lite kollage på var vi ville vara när vi såg oss själva i mål. Jag hade mig själv bland annat i min bröllopsklänning. Det var ett av mina mål, att komma i den igen. Jag kan avslöja att jag kan det, men jag vet inte om jag är redo att lägga ut bilder med mig i den ännu, men så att ni vet.


På samma möte pratade vi om vikten att jobba med positiva bilder. Man ska alltså absolut inte sätta upp en bild på kylen på när man ser ut som en strandad val i en för liten bikini med ett matchande grisljud. Man ska jobba med positiva bilder. Det gäller att hitta en bild där man känner att då var jag fin och så vill jag se ut. Helt enkelt fokusera på det positiva.

Eftersom jag känner att målet med mitt kollage är uppnått så ville jag skapa en ny positivbild. Så lite ego som jag är har jag skrivit ut en av bilderna från min photoshot och satt upp ovanför skrivbordet på kontoret.


Kanske lite ego? Men det är en så fin bild och jag blir så stolt och glad när jag ser den så det känns bra och det ger mig en stark känsla att jag vill fortsätta se ut så.

Föresten så har jag en oscarsstatyett på skrivbordet som jag köpte till mig själv som det står "Best Employee" på, så jag menar att jag kanske redan innan jag satt upp bilden hade utmålat mig som lite ego... hhhheeee.

Idag var en helt underbar dag! Så jag och min kompis Annika gick på lunch och nöjt i solen.

Annika har under de senaste året också gått ned mycket i vikt. Säkert 20 kg och det är så roligt för förut pratade vi mycket mat och barnen, men nu blir det mycket kläder, skor och smink! Det är lite roligt att vi båda har gjort våra resor samtidigt och bara är så fina!

Det var en trevlig och god lunch, för mig blev det en sallad, med alldeles för mycket ost, men inga kolhydrater så det kunde jag unna mig. Titta vad smarrigt!


På väg hem i bilen var jag så godissugen så jag ville bara äta upp något. Då kom jag på! Jag kan ju äta lite av en bar!

Så jag åt en halv chokladbar för jag visste ju att jag skulle handla och då är det lätt att något slinker ned. Det var så smart för jag blev lite mätt samtidigt som behovet av godis försvann. Så det är verkligen ett strålande tips. Man behöver ju inte äta en hel bar!

Till middag blev vi överringda till grannen som frågade om vi ville äta pizza i deras trädgård. Det ville vi, men jag tog med mig grillad kyckling och så stal jag en tomat från deras kyl.

Ett riktigt bra och gott val och faktiskt helt naturligt och det kändes inte som ag offrade något och gjorde det för att hålla vikten. Jag gjorde det för jag ville hellre ha en grillad kyckling och tomat.

Nu är klockan mycket, men jag ska försöka mig på en liten promenad innan det blir mörk!

Imorgon ska jag träna hos xtravaganza.

Hej då!
Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post143