Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

FOXY!

Vecka 19Posted by Jenny Tue, May 11, 2010 21:54:02

Det är en daglig Mental Näring att bo på landet. Visst, jag kanske inte jublade i vintras när vi hade -32 grader och det var snö överallt, men nu när våren börjar slå ut, åkrarna börjar plöjas och älgarna glor när man är ute och promenerar så är det helt underbart och det finns inget jag vill byta det emot.

Dessutom har vi fått söta underbara nya grannar, nämligen en rävmamma och hennes små valpar (?) Alltså, jag är ju från stan så jag vet inte var rävens ungar heter. Kanske de har något annat namn?)

Titta, kan man bli sötare? Jag tror att jag är lite kär...


Något som jag däremot hatar med landet och som inte är sött är fästingar. I morse när jag skulle duscha hittade jag min första fästing som satt och käkade på mitt ben. Jag tycker att de är så äckliga och jag är så nöjd att jag tagit TBE sprutan så att det är en sak mindre man behöver oroa sig över. De har verkligen ingen funktion! Dessutom åker de med katterna in. Hittills har jag väl plockat ett 15 tal fästingar från katterna. Det kommer att bli en lång sommar...

Dagen var annars bra, kan det vara något annat i 15 grader sol? Dessutom hade fritids grillkväll och det var gott. Det blev mycket sallad. Tyvärr hann jag inte handla idag så det blev en grillad korv. Usch, jag mår inte bra nu. Då menar jag inte över mitt val, utan kroppen var inte alls intresserad av att stoppa i sig halvfabrikat så jag kommer nog undvika det i framtiden och måste lära mig att planera bättre.


Efter grillningen så var det tips runda och en rolig variant av brännboll där man fick springa mycket. För min del var jag så glad att jag kan vara med på lekarna och orkar springa runt och att jag inte oroar mig för att jag ser ful och tjock ut när jag springer och för det andra att jag inte ska orka vara med så länge då det är så mycket extra vikt att bära med sig.

Nu ska jag njuta lite av det som är kvar av kvällen. Hoppas ni också gör det.

Jenny

  • Comments(7)//www.xtravaganzajenny.se/#post139