Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Det kostar att ligga på topp!

Vecka 18Posted by Jenny Thu, May 06, 2010 21:25:08

Igår hade jag xtravaganza träff och vi pratade om Rörelseglädje. Träffarna är jätte bra och ger så mycket energi. Dels för att man själv blir så glad av att se hur duktiga alla är i gruppen och hur bra det går.

Det är även ett så bra tillfälle att prata med andra som vet hur man känner. Eftersom alla dessutom är där av samma anledning så kan man ju prata med vem som helst och höra inspirerande historier och det är okej att fråga vilket program man går, vad är ditt mål och hur mycket har du gått ned?

Min första vecka på helfaren i januari träffade jag Maria på centret. Hon var min inspiration då hon hade kört helfart över julen och hade varit jätte duktig. Sedan dess har vi träffats lite då och då när man tränar eller har klass. Hon gick på helfarten i 4 månader och går nu på halvfarten. Hittills har hon gått ned nästan 40kg vilket är hennes första mål. Man känner knappt igen henne och hon är jätte snygg och enligt mig behöver hon inte gå ned mer.

En annan tjej jag träffade i omklädningsrummet var diabetiker och har gått på medicin. Nu var hon över 15 kg lättare och blodsockret har sjunkit så mycket att hon just nu inte behöver äta någon medicin. Det är ju helt otroligt!

Så till alla er som är med i programmet och som är dåliga på att ta er till xtravaganza eller missar era möte, sluta med det! Det ger så mycket energi och peppning att gå så det är verkligen värt det. Så det är dags att omprioritera.

Det enda som egentligen är dåligt med allt detta att gå ned i vikt är att jag är så mycket månare om mig själv och det kostar att underhålla allt. Så idag gjorde jag lite inköp på diverse smink och små grejer man behöver för att plocka och fixa. Så det blir ganska dyrt för man får inte så mycket för pengarna.

Dessutom så handlar jag så mycket bara till mig, vilket jag inte gjorde tidigare. Idag tog jag hem ett par skor som jag shoppade igår till ett bröllop vi ska på om ett par veckor. När jag kommer hem och visar skorna blir min dotter alldeles till sig och frågar vad jag köpt till henne och då kommer jag på att jag har köpt ingenting! Jag hade bara handlat till mig själv som en riktigt egomamma.

Nu hoppas jag inte att någon sitter och gråter och tycker synd om min dotter för jag kan lova att hon får så hon klarar sig. Det jag ville säga var att det nog till och med är nyttigt att det inte bara är saker till barnen som kommer hem med. För det är så det varit. Tidigare när jag skulle shoppa till mig själv så slutade det med att jag bara kom hem med grejer till barnen. Så det är nyttigt för dem att se att man inte alltid kan få något.

I alla fall så var skorna jätte söta. Även om det finns två läger. De som kanske tycker skorna är lite för vilda och de som tycker att de är söta. Jag älskade dem från sekunden jag såg dem och eftersom det är jag som ska ha dem så är det ju det viktigaste. Nu ska jag bara lära mig att gå i dem...

En annan kul nyhet är att jag för första gången hade vita jeans på mig på jobbet idag. Som ni vet köpte jag mina fina första vita jeans för några veckor sedan, men idag var det premiär att bära dem. Det gick alldeles utmärkt och jag kände mig så vårig och fin.

Nu ska jag förbereda morgondagen och bara plocka fram lite kläder.

Ni vet, så mycket kläder att välja mellan, men så få dagar! Jag kanske ska ta med ett ombyte till jobbet?

Ha en bra kväll!

Jenny

  • Comments(4)//www.xtravaganzajenny.se/#post136