Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Att njuta i en lekstuga

Vecka 16Posted by Jenny Tue, May 04, 2010 19:51:47

Så var det tisdag. Veckorna fylls på med det ena och det andra, roliga saker, tråkiga saker och måsten. Det är verkligen en tid då det skulle vara händigt att kunna säga nej...

Dagen har annars varit bra. Jag var ute på lunch med min tågkompis Anette. Vi åt wok och det blir ju aldrig tråkigt. Det är ju mest grönsaker och rent kött så om man låter bli riset så känns det bra. Dessutom ska vi på Hasseludden om ett par veckor och det ska bli helt underbart! Det var den bästa födelsedagspresenten någonsin!

Däremot så var jag såååååå godissugen när jag var i affären och handlade idag. Jag ville äta allt jag såg, choklad, smågodis, chips. Ja, helt enkelt något onyttigt.

Då såg jag att de har sådana viktminsknings bars i affären, av ett annat märke än xtravaganza och tänkte att det måste vara bättre än att gluffsa i sig en chokladboll.

Så jag köpte en med choklad, för jag hade ju tyvärr inte mina egna med mig.

Alltså det var inget vidare. Jag vill ju inte nämna några märken, men det smakade lite som papper och tråkigt.

Visst så försvann mitt godissug och det var ju bra, men jag ska nog försöka ha med mig mina egna goda i väskan. Jag har ju verkligen fattat tyckte för den med citron och blåbärssmak.

Annars så är det ett jätte bra shoppingtips att faktiskt ta en liten bit av en bar när man är sugen för annars så är det risk att något olämpligt slinker ned.

Idag när jag kom hem så kände jag inte alls för att laga mat. Jag var dessutom själv med de söta trötta barnen och det är så fint ute. Så jag tänkte att vi göra en picknick i lekstugan. Så vi packade ihop mackor, vindruvor, gurka, yougurt, riskaka och festis och tog med en fin duk och ett ljus och satt och njöt på små stolar i lekstugan.

Det var så mysigt och barnen tyckte att det var toppen. Dessutom så åt de ganska mycket, vilket är ovanligt.


Jag som dessutom hade förberett mig på en skrikig kväll med massor av nej. Istället började den så mysigt i lekstugan att allt annat med läggning gått perfekt. Ibland kan de oväntade skapa ny glädje och energi och jag har verkligen fått in en bra dos av Mental Näring.

Nu ska jag byta om och hoppa upp på min crosstrainer och kanske våga mig på några armhävningar, trots att jag har så ont i kroppen från igår.

Ha en bra kväll!
Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post135