Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

3 burkar bearnaisesås i kylen

Vecka 17Posted by Jenny Fri, April 30, 2010 16:07:39

Denna helg har maken lumparkompisåterträff och det innebär grilla, grilla och grilla. Till det ska det serveras bearnaisesås.

Så här ser det alltså ut i min kyl. Dessutom så är det inte bara en burk beasås att motstå utan 3 stycken.

Mängden av grillbart är ju inte heller något som går att missa. Så jag är mitt i en farozon nu. Så håll tummarna att jag klarar mig utan att bli grillad.

Igår blev det bara grillad majs och lök, men förstås var de rullade i fet oljemarinad, men bättre än att äta av den supergoda onyttiga såsen i alla fall.

Annars så har dagen varit lite knasig. Min dotter var med till jobbet för en halvdag är en lämplig dag att följa med.

Så vi köpte med lite god mandelmassabulle att bjuda på. Det gjorde vi och jag tog en liten bit. Kanske att den var 1/5 cm bred, men det var inte illa och jag lyckades låta bli att ta mer.

Utmaningen var vid lunch. Själva utmaningen låg inte hos mig, utan att hitta alternativ. Vi skulle med ett tåg och skulle ta med något att äta och allt på stationen bara skriker FEEEEETTTTTTT! I vanliga fall hade jag nog köpt en pizzaslice och en cola, men för det första så kan jag inte det, men framför allt så vill jag inte.

Så efter att ha irrat omkring och titta på alla alternativ så blev det en kyckling wrap. Salladen och kycklingen var ok, men själva brödet var blött. De hade även någon fet vit creamfraishe cream i som inte alls var så god. Så jag åt väl halva ungefär och var jätte mätt. Kanske inte det bästa valet, men för att vara på central stationen så var det det som fanns.

Sedan var det lite roligt för jag träffade en gamla klasskamrat från gymnasiet som jag inte sett sedan vi gick ut. Det första hon säger är "Oj, du ser precis ut som när vi gick ut ur gymnasiet".

Då tänkte jag att om hon visste vad jag kämpat de senaste månaderna för att se ut så här!

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens brasövningar och passar på att önska er en jätte trevlig Valborg!

Jenny

  • Comments(5)//www.xtravaganzajenny.se/#post133