Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Släpp alla hämningar!

Vecka 16Posted by Jenny Mon, April 26, 2010 22:49:29

På måndagar går jag och kompis och dansar på lunchen. Jag vet att det bara var andra gången så man kan ju knappast kalla det rutin, men jag hoppas vi fortsätter för det gör mig så glad.

Han som leder passet är en riktigt rolig kille som verkligen får en att slappna av och släppa alla hämningar. Kanske inte alla, men det han gör är att få en att känna sig avslappnad och få chansen att vara lite fånig. Och det är verkligen inte illa att få vara fånig på en måndag. Man gör stora yviga dansrörelser och mycket ljud. Dessutom får man gå sin egen catwalk på slutet och dansa allt från bollywood till schlager och jive. Allt förpackat på en timme!

Den enda nackdelen med lunch dans det är att det tar lite längre tid än en vanlig lunch, men man får en mer energiskt medarbetare och det är ju bra. Dessutom så hade jag stegmätaren på och mitt danspass gav 5000 steg. Dagens totala landar på 11 500 steg.

Här kommer lite före och efter bilder för att ni inte ska tro att jag står längst bak och glassar. Jag jobbar så hårt en otränad två barnsmamma kan begäras göra.

Sedan hade jag tänkt äta lite räkor till lunch från en burk jag öppnade i lördags, men de såg inte fräscha ut och luktade sött så jag stod där utan lunch och nytränad. När det kommer till räkor är det inget läge att chansa, men min kompis hade köpt med sig mat så vi delade. Det var snällt, annars hade jag gått under av hunger.

När jag tittade på diagrammet från min cm kurva idag så såg jag ju hur galet stora siffror det var. När det kommer till min mage har jag tappat 32 cm! Det är så obegripligt mycket att jag var tvungen att göra en illustration av hur många cm det är på en linjal.

Titta här!

Det ser faktiskt lite otroligt ut! Var tar alla cm vägen?

Så nu ska jag ta min 32 cm mindre mage till sovrummet och sova lite.

Imorgon har jag lunchdate! Det ska bli kul och som vanligt en utmaning att kryssa rätt i ett hav av onyttigheter.

God natt!
Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post130