Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Jenny + vita jeans = sant

Vecka 16Posted by Jenny Sat, April 24, 2010 19:24:10

Ni vet häromdagen så var det en mycket dålig dag, men nu så känns ju livet mycket roligare igen.

Imorse hade man sovmorgon. När man vaknar så skiner solen och de låter och luktar vår. Jag börjar dagen med en morgonpromenad och träffar både rådjur och tussilago på promenaden.

Kommer hem och äter en mysig familjefrukost. För min del blev det havregrynsgröt med blåbär och 1 ägg.

Sedan hade min dotter och jag lite kvalitets tid och åkte och shoppade kläder och gick till frisören. Vi satt och skrålade till ABBA i bilen och njöt av att hinna prata lite.

Sedan blev det avlämning av barn på kalas och möjlighet för lite egen tid. Jag skulle handla mat, men hamnade i min favobutik och såg ett par vita jeans hänga där, lite ensamma såg de ut där de hängde.

Så jag tyckte lite synd om dem och tänkte att jag provar dem. Jag har ägt ett par vita jeans i mitt liv och det var när jag gick i 7:an. Sedan har jag inte varit så nöjd med mitt utseende i vita jeans så det har inte blivit något mer av det.

Så idag tänkte jag att det var dags. De var så fina och de satt så bra och det såg till och med bra ut, så lite ego och glad fick det vita paret jeans följa med mig hem. Så välkomna hem till min garderob vita jeans!

Så här får ni en riktigt annorlunda bild, en bild som kanske aldrig tidigare skådats i mina album. Jenny och de vita jeansen TADA!

Sedan åkte jag vidare till affären för att hinna handla lite. Min kundvagn ser lite annorlunda ut nu. Mycket böner och linser. Även mer fullkorn. Man får inte heller glömma KESO! Om man har keso hemma är man alltid safe. Man kan både äta den till mat och mellis och vad behöver man mer?

Jag köpte även blomkål för jag tänkte göra lite blomkålsmos denna vecka. Även lite wokgrönsaker kom med för den här veckan ska det wokas.

Apropå mat igår kväll hade vi pizza kväll hos några grannar. Det var första pizza kvällen för min del sedan jag gick av helfarten. Men det bidde ingen pizza för mig. Jag valde en grekisk sallad istället. Den var jätte fräsch och jag är nöjd med mitt val. Så första pizzakvällsutmaningen är avklarad.

Dessutom hade jag ingen lunch med till jobbet igår så jag var tvungen att ta en köplunch. Jag tvingade en jobbarkompis att dela en wok med kyckling och cashwernötter. Jag tog någon matsked med ris och sedan gjorde vi en grönsallad till. Det blev jätte bra och billigt när man delar!

Så idag känns livet bättre än häromdagen.

Dessutom ska jag och dottern ut och cykla lite efter middag och förena Mental Näring och Rörelseglädje!

Ha en bra helg så hörs vi!
Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post128