Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Vad tusan hände nu?

Vecka 16Posted by Jenny Thu, April 22, 2010 18:39:47

Alltså, när jag vaknade upp i morse och tittade ut genom fönstret, vad ser jag då? SNÖ! Det kan inte vara tanken att det ska snöa nu? Nu ska det vara vår. Små tussilago i rabatten, utemöblerna ska dammas av och grillen ska fram. Solen ska skina och man ska kunna ha vår skor på sig.

Nu då? Nu känns det bara trist. Jag är trött på vinter. Jag fick till och med ta på min vinterskorna idag. Det kan inte vara meningen.

Jag vet inte hur det är för er, men vädret kan sätta tonen för hela dagen för mig. Det kändes som det skulle bli en trist dag.

Min son är dessutom lite krasslig så idag fick jag vabba, men jag försöker jobba lite samtidigt. Det är ju inte lätt att få till den ekvationen.

Det är dessutom väldigt svårt att ha rutiner när man är hemma. Tiderna för mellanmål bara försvinner. Dessutom har man tillgång till massor av godsaker hemma och det är inte bra.

Dessutom så är det den där jätte jobbiga veckan på månaden då jag har lite svårt att säga nej. Det är ju som jag skrivit om tidigare. Det är nästan som det är någon annan som bestämmer och vill äta saker.

Så idag har det varit en riktig kamp att säga nej. Det brukar inte vara så här jobbigt. Så ja, jag erkänner det blev 2 bitar choklad, lite nötter och 2 fullkorns digistive kex.

Så det var inte bra, men nu blev det så.

Dessutom så vet jag att gamla Jenny hade ju inte bara ätit det. En dag som denna hade jag ätit massor mer, kanske en mängd som jag inte ens kunde sammanfatta. Så jag får vara nöjd med att jag kunde begränsa mig och ändå göra halvbra val.

Det är bara att se framåt.

Imorgon kommer solen skina (hmmm, men man måste tänka positivt). Jag ska gå upp tidigt och promenera, kanske med lite Mental Träning i lurarna. Det är fredag och om det mot all förmodan regnar så kan man grilla under ett paraply.

Ikväll blir det lite filmkväll med en kompis och med dt lite Mental Näring.

Nu känns det lite bättre!

Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post127