Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Lite trött i mössan!

Vecka 15Posted by Jenny Wed, April 14, 2010 20:29:52

Stressiga dagar är det svårt att äta duktigt. Idag var en sådan dag då det gick i ett i ett. Jag lyckades i alla fall få till en grötfrukost, ett keso och banan mellis och en räk och avokado lunch.

Jag njuter verkligen av att äta och det är härligt med alla smaker.

Det var först på eftermiddagen det blev lite knas för jag satt i möten och kunde inte äta mellis. Då smyger sig suget på. Dessutom drack jag ingen kaffe så jag blev lite trött. Däremot så vill jag stolt berätta att jag inte åt något otrevligt. När jag äntligen kom tillbaka till jobbet så tog jag en knäckemacka för att få upp blodsockret lite.

Fast just nu känns det som jag är trött hela tiden. Det känns inte heller som jag är ensam om det heller. Det är många jag pratar med som är helt slut. Jag har somnat på tåget hem varje dag denna vecka. Inte så där gulligt heller, utan ni vet en dreglande sömn så att man skäms lite när man vaknar till.

Fördelen med att somna på tåget är att man ju faktiskt nästan kan sova i 25 minuter och är lite piggare när man går av.

Idag hade jag ingen stegräknare för det glömde jag i morgonstressen, men eftersom jag sprungit upp och ned i trappor som en tossig tok så har jag nog klarat av lite Rörelseglädje idag.

Men för att vara på den säkra sidan så passade jag på att köra lite på crosstrainerna. Det blev nog bara 15 minuter, men jag vill börja lite försiktigt för att se vad knät säger. Det sa inte mycket, utan det kändes prima.

Sedan måste jag erkänna att jag tog en breadstick. Det är så dumt att ha massor av mat och gott kvar från helgen. Det bästa är nog att bara slänga allt som frestar mig, men det känns så dumt att slänga mat.

Idag hade maken i alla fall möte här hemma och då kunde han bjuda bort massor av ostar så det kändes bra!

Nu ska jag ta det lite lugnt, för imorgon satsar jag på att gå upp kl 5.00 och morgonpromenera.

Dessutom ska jag äta min första ute lunch imorgon. Jag ska till mitt gamla jobb och äta lunch. Jag känner mig inte så orolig för min gamla jobbarkompis Jane går själv programmet så jag vet att det inte kommer att bli något som är jobbigt för mig.

Ha en fin kväll!
Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post121