Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Jag mår oförskämt bra!

Vecka 2Posted by Jenny Tue, January 12, 2010 21:58:48

Nu har jag kört 8 dagar med xtravaganza och jag mår utmärkt! Faktiskt över all förväntan. Jag trodde att jag skulle må illa av hunger, så där som man kan göra, men det är verkligen inte så.

Det är så trevligt att må bra. I vanliga fall så brukar jag också vara svullen, må lite illa och vara jättetrött, men så är det inte alls nu. Jag känner mig pigg och magen är alldeles lugn och jag har inte mått illa sedan jag började. Så när jag går över till vanlig mat igen så kommer jag verkligen tänka efter vad det blir för råvaror och så vill jag aldrig må igen.

Jag vet att ni kanske var lite oroliga igår när jag var så galet sugen. Men min man talade mig till rätta och förbjöd mig att prata om det jag var sugen på. Så var det löst.

Jag gick istället och la mig med min mentala avslappning och så som så många kvällar innan så somnade jag. Jag vet inte om man ska det? Antagligen inte. Jag hoppas att det går in i det undermedvetna ändå, men imorgon när jag träffar min coach Lina ska jag fråga henne om sova under den mentala träningen är ok. Det känns som jag i alla fall är jättebra på att slappna av...

Så med undantag för igår så har suget avtagit. Idag var det t ex bullfika på jobbet. Det kändes inte ens tråkigt att inte äta. Till och med efter jobbet när jag handlade så kändes det bra. Jag stod till och med och titta på en tårta för att se vad jag kände. Det skojiga var att jag inte kände något alls, snarare att usch vad dumt det skulle vara att äta den nu när jag varit så duktig så länge!

Visst ser det inte ens gott ut?

Imorgon är det dags för möte med coachen Lina och prova lite roliga träningsmaskiner och byta bort persikan! Jag har hittat så många favoriter så jag provar inte om den igen. Kanske lite längre fram när jag behöver ombyte.

Kanske kommer jag vara sugen att prova vågen hos xtravaganza imorgon, men jag ska verkligen försöka att låta bli och spara på det till den 27 januari.

Ha en mysig kväll!
Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post12