Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Jag är 35 år och Fabulous!

Vecka 14Posted by Jenny Sat, April 10, 2010 11:05:30

Imorse när jag vaknade så hade det hänt! Jag var falulous! Tänk om det hade varit så enkelt. Det är det förstås inte, men det har varit förvånansvärt lätt.

Jag har nog inte nått det viktmål som jag satte upp, men för mig är vikt bara en siffra. Jag kommer i storlek 42 i byxor och 38 i överdelar. Det är helt fantastiskt och jag kunde inte fått en bättre födelsedagspresent!

Jag är så stolt att jag idag, på min 35 års dag, kan säga att jag är nöjd och jag känner mig Fabulous!

För min del blir det inte bättre än så här. Jag mår fantastiskt och har fått tillbaka energi och livsglädje och ser fram emot de närmaste 35 åren i min nya kroppen!

Vi hörs imorgon för då ska jag berätta om festen, fast inte så tidigt skulle jag tro...

Här kommer några av bilderna från min photoshoot. Jag känner knappt igen mig! Tänk vad kläder, smink, hår och en bra fotograf (min make) kan skapa.

Jag är ingen model så det är lite onaturligt att posa, men roligt var det!

Ha en bra dag för nu ska jag njuta av min fabulösa dag!

Jenny

  • Comments(15)//www.xtravaganzajenny.se/#post117