Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Genialiskt! Spritzer!

Vecka 14Posted by Jenny Fri, April 09, 2010 22:42:03

Alltså idag hinner jag förstås inte skriva så mycket. Jag är ganska stressad. Min lilla son har fått öroninflammation och varit ganska ledsen. Jag hade tagit halva dagen ledigt för att hinna fixa lite grejer till morgondagens fest. Så blir det ju inte när man vabbar för det är ju hela vitsen att vara hemma med sjuka barn att fixa och dona och se till att de har sin mamma att gosa med.

Så när min man kom hem på eftermiddagen blev det full rulle. Städa, feja, pyssla och greja.

Så just nu känner jag mig inte så fabulös, mer lite trött och sliten och undrar om inte hämtpizza hade varit ett bra alternativ. Men det är inget som inte en dusch och en god natts sömn kan lösa...

Jag är lite orolig vad jag själv kommer att kunna äta på buffen imorgon, men det finns ett par saker så det ska bli trevligt att unna sig.

Det kan vara så att jag och någon ost har en het date imorgon. Jag måste bara lära mig att vara måttligt beroende.

Ett annat dilemma har varit alkohol. Jag vill ju gärna dricka lite vin, men dels så är det mycket kalorier som jag hellre äter mat för. Dessutom så är jag osäker på om jag kommer att kunna dricka något utan att bli påverkad.

Det var så det slog mig. Givetvis blir det Spritzer! Vitt vin med soda, eller i mitt fall ramlösa! Det blir ju riktigt bra på alla sätt.

Annars så är ju Dagens ännu bättre, men jag vill låta bli läsk om det går, eftersom jag tycker att det går bra utan.

Så nu ska jag städa toaletterna och ställa upp champangglasen. Hoppas bara att katterna inte välter dem!

Bäst jag skyndar mig för nu är det mindre än 1 timme och 30 minuter tills jag ska vara fabulös!

Vi ses imorgon med bilderna från min fotoshot!

God Natt!
Jenny, snart fd ofabulös...

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post116