Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Jag är sjukt mätt!

Vecka 14Posted by Jenny Tue, April 06, 2010 22:03:12

Upptrappningens 6 dag.

Morgonen började med kessela, den nya favoriten, linfrön och blåbär.

Lite oplanerat eftersom jag kom hem så sent igår så hade jag ingen lunch med mig till jobbet. Kanske inte att rekommendera under upptrappningen, men det är ofta mitt liv ser ut. Så det är lika bra att känna sig utmanad.

Till lunch köpte jag en grillad kycklingklubba, förstås tog jag bort skinnet. Sedan blev det avokado och gurka och 4 oliver till. Det var riktigt gott!

Till middag blev det värsta lyxmiddagen! Kokt kyckling, 1 msk kesella med vitlök och rostqade rotfrukter i ugnen. Det var sjukt gott! Till det lite bubbelvatten.

Sedan fick jag värsta ångesten för det stod ju att man skulle börja med kokt broccoli! Så jag får se vad magen säger nu! Jag återkommer…

Däremot kommer jag inte få i mig min sista mellanmåls shake för dagen för den får inte plats.

Annars så är det mest fokus på min lilla fest på lördag! Det ska bli skojsigt, men just nu har jag inte koll på något. Jag vet inte ens vilka som kommer, men OSA är imorgon så förhoppningsvis klarnar det.

Jag vet ungefär vad vi ska äta, men jag borde städa lite hemma, men det är ju inte så roligt…

Jag tog även ledigt på fredag efter lunch för att hinna fixa lite hemma, eller göra en hel buffé kanske… Usch, det är lite jobbigt att ha eget kalas.

Jag har övervägt att beställa in pizza till alla, men jag ska inte ge upp ännu.

En annars glad nyhet är att hittat en jätte fin klänning till festen! Jag vet att jag redan har en som jag valde för flera veckor sedan och den sitter perfekt! Men, det är ju min fest, så visst är jag värd en ny klänning! Så idag när jag gick förbi en klädaffär så hängde den där och sa, ”Men ska du verkligen inte köpa mig? Du vet ju att du kommer att bli Fabulous i mig!” Vem kan argumentera med det? Därför köpte jag dem.

Så det är möjligt att det inte kommer att finnas någon buffé att bjuda på, men jag kommer att ha en supersnygg klänning på lördag i alla fall!

Något annat skoj är att jag fått jätte många komplimanger för mitt fina hår idag! Jag tycker själv att det är jätte fint och jag kom på att jag nog inte haft en frisyr sedan 9:de klass så det var verkligen dags.

Jag fick en liten fråga idag vad jag tänkte göra med mitt bloggande efter den 10:de när jag kommit i mål. Alltså det är ju inte så att jag är färdig bara för att jag är klar med helfarten. Som det känns nu så är det nu det tuffa börjar. Jag vill hitta rätt nivå på mitt ätande och komma i form, så bloggen fortsätter för att hålla mig på banan och förhoppningsvis få oss som är i samma sits att sporra varandra.

Men däremot så kommer jag inte att blogga lika mycket! Nu ska jag njuta av livet, satsa på Mental Näring i form av min familj, Rörelseglädje för att komma i form, Mentala Träningen för att bli bättre på att säga nej på alla plan i livet och Goda Energin för att lära mig äta bättre.

Så därför kommer jag lägga mer tid på att få programmet att fungera i mitt liv, men självklart kommer jag fortsätta berätta om mina framsteg eller motgångar för jag får så mycket hjälp och energi av alla som kommenterar och kommer med bra idéer och funderingar!

Så vi hörs imorgon! Då har jag gruppträff och vi ska prata om God Energi!

Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post113