Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Model för en dag!

Vecka 13Posted by Jenny Mon, April 05, 2010 21:30:49

I morse när jag vakande upp så mådde jag verkligen inte bra. Jag hade ont i huvudet och mådde sååååå illa. Det kändes som jag kanske hade sovit med migrän, för då kan jag må så.

Så jag pressade i mig lite keso, ägg och löjrom till frukost. Sedan vilade jag lite för att orka med dagen.

Dagens första bild, även kallad FÖRE!

Här jobbar Ola...

Det blev snabbt att kasta sig i bilen, tillsammans med en shake för att åka till Ola på 25 kvadrat och göra förvandlingen. Efter en kopp kaffe där kände jag mig som en bra människa igen.

Han är väldigt duktig och jag såg inte direkt ut som en trött mamma när jag gick därifrån. Snarare en puma. Dessutom så har de en massagestol när man får hårt tvättat. Det var verkligen dagens Mentala Näring. Det är så skönt att bli ompysslad

Min söta kusin Linnea mötte upp mig på salongen och vi gav oss iväg till studion för att fortsätta förvandlingen, om en lite sent...

Före make up...

Linnea förbereder

Det är helt knasigt vilken skillnad smink kan göra! Jag kände knappt igen mig själv. Så behöver ni en make up artist säger ni bara till mig för min kusin är superduktig!

Sedan var det dags för fotograferingen. Vi var hos en jätte duktig fotograf som heter Ted och fick låna hans studio. Men, det var min duktiga man som fotade mig.

Jag skulle väl ljuga om jag sa att jag är flexibel som en model. Jag ska nog säga att jag är en aningen stel, men å andra sidan så har jag aldrig hävdat att jag är en suprmodel, även om jag nu ser ut som en, hehhehhehe.

Oavsett hur stel jag var, så blev en del bilder super fina! Helt underbara! Det känns ju lite konstigt att säga om sig själv, men det såg ju inte riktigt ut som jag.

Om ni får se dem? Nä, inte förens på lördag. För jag är ju inte Fabulos än, utan först på min födelsedag på lördag! Så ni får snällt vänta...

Sedan bar det hem! Vi stannade till hos min kompis Maria som är jätte duktig på att planera bufféer. Hon gav mig massor av recept och idéer inför festen på lördag! Det kommer att bli mycket jobb att få ihop alla mat och planering, men om man kan ha ett discokalas för 40 barn så tror jag att jag ska klara av 30 vuxna. Eller tänker jag fel nu?

Nu ska jag sova för om ett par timmar är det jobbdags igen!

God kväll på er!
The model

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post111