Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Ett evigt ätande! 6 mål om dagen

Vecka 13Posted by Jenny Sun, April 04, 2010 11:18:55

Upptrappningen går bra och jag är så glad att magen inte bråkar. Däremot så äter man ju hela tiden. Frukost- shake-lunch-shake-middag-shake. Så 6 mål om dagen. Men även om det är många mål så är det ju bra för jag är varken hungrig eller sugen. Så när jag går över på den Goda Energin så ska jag försöka få i mig mer mellanmål för att hålla ett jämt blodsocker.

Mellanmål är något har hoppat över tidigare för jag tror inte att en Latte och småkakor är ett värdigt mellanmål...

Idag är det redan dag 4 på upptrappningen så det kommer nog att få bli lite kokta grönsaker på tallriken! Först ut tror jag är broccoli.

Idag ska vi till mina föräldrar på god påsklunch och äggletning. För mig blir det torsk, men jag kommer inte få äta de goda godis äggen. Kanske jag får hjälpa barnen att leta i alla fall...

Jag fick faktiskt en kommentar om jag aldrig tyckt att xtravaganza programmet har varit jobbigt " Du verkar ju nästan hjärntvättad av Xtravaganza... :) Har du inte känt det motigt en enda dag? "

Det är klart att det kan vara jobbigt stundvis! Speciellt vid de tillfällen då jag är stressad eller vid PMS då man bara vill äta av gamla vana och inte kan. Även igår när barnen fick godis i mängd. Speciellt den där påsen med gott och blandat som är mitt favogodis. Då är det klart att det är svårt!

Är det någon som spontant känner att det är lätt att säga nej till detta?

Det är tufft när man är bort bjuden, eller andra sitter och äter en smarrig lunch och man bara kan titta på.

Men, eftersom jag mått så bra och varit nöjd med mina resultat så har det känts bra och jag tycker att det gått så bra. Jag har aldrig varit hungrig eller mått dåligt så det har egentligen inte känts motigt. Dessutom så har jag ju själv valt att göra detta och jag hade kunnat sluta när som helst.

Jag har inte en enda gång känt att usch, nu ger jag upp! Kanske också för att helfarten för min del varit begränsad. Jag har hela tiden vetat att det är 13 veckor så det har varit målet.

Däremot så är jag säker på att det är nu det kommer att bli svårt och motigt! För det är nu jag ska göra val. Att få men att välja bort. Precis som med godispåsen igår. När upptrappningen är slut då kan jag äta godis, men nu ska jag välja att inte göra det. Det kommer att bli det tuffa!

Så jag vet inte om jag är hjärntvättad, men väldigt nöjd är jag ;-))))))

Imorse blev det lite bland frukost av det som jag hade hemma. Keso, blåbär, linfrön och ägg. Det bästa är nästan att kunna äta frukost med familjen igen! Det är något jag saknat att göra.

Nu ska jag packa upp lite grejer för det är väldigt skönt att vara hemma. Dessutom måste jag planera för vad jag ska ha på mig imorgon! Det är då jag ska göra mitt fotoshot! Kl 11.00 har jag tid hos Ola, min frisör för att göra mig lite glamorös. Sedan kommer min kusin Linnéa för att sminka mig och sedan bär det av till Teds studio. Skojigt! Hoppas jag fasnar på några bilder...

Ha en bra påskdag så hörs vi imorgon!
Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post110