Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Hotad av PMS!

Vecka 2Posted by Jenny Mon, January 11, 2010 20:53:46

Så var den alltså här. Först förstod jag inte varför jag har haft en så jobbig dag. När jag sedan kom hem och kände instinktivt att jag ville äta choklad, ost,eller vad som helst bara det fanns fett eller socker i! Då blev det uppenbart. Den är den tiden på månaden. För alla killar som inte vet hur det är, eller rättare sagt så kanske ni vet det mer än någon annan, eftersom ni också måste leva med det, så är det svårt att kämpa mot ett sug som detta. Det är något utöver det vanliga och i vanliga fall så ger man in för frestelsen att svulla!

Så nu sitter jag och kämpar emot något som man gjort i så många år.

Det som just nu hjälper är alla de kommentarer och hejarop som jag fått. Jag ska göra allt för att kämpa emot och återkommer med rapport! Kanske jag också ska be min man att gömma vissa produkter som är omänskliga att behöva se just nu.

Nu tänker vi på annat. Idag fick jag en så fin present. En blå stor kopp så att jag kan äta mina soppor ur på jobbet. Den var fin och bra och jag blev glad för lite uppmuntran och omtänksamheten.

Dagens glada överraskning var som jag redan nämnde igår att jag hade missat en smak. Nämligen cappuccino! Så det blev frukosten. Jag tog riktigt kallt vatten och skakade ordentligt. Det blev som en kall kaffedrink. Den var riktigt smarrig! Så nu blir rankningen lite annorlunda. Hör och häpna så åker kyckling ned på plats fem för att lämna fjärde platsen till nykomlingen cappuccino!

Något annat som gjorde mig glad var att min före detta arbetskollega också har börjat programmet på xtravaganza. Så nu har jag en tränings och mat kompis! Jätte roligt och skönt att ha någon nära där vi kan peppa varandra!

Så nu tänkte jag gå och göra lite nytta så att jag inte faller för några frestelser!

Ha en bra kväll!
Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post11