Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Hejsan, stora brallan!

Vecka 13Posted by Jenny Mon, March 29, 2010 21:01:26

Titta här! Detta är ju en bevis på att jag faktiskt har tappat 25,5 cm i midjan.

Det ser lite galet tycker jag själv. Fast förstås på ett mycket trevligt sätt. Så det var inte ett klagomål.

När jag började min xtravaganzaresa så hade jag storlek 50 i brallorna. De som ni ser mig drunkna i nu, var mina favobrallor och de enda som satt bra den 4:de januari. Dessa brallor ska inte slängas för de ska påminna mig om vem jag varit. I samma låda har jag även ett par drömbrallor som jag aldrig kommit i. Jag är inte riktigt där ännu, men det ska vara mitt mål framöver.

Idag har jag storlek 44 och har inte några byxor i den storleken så den kommande veckan kommer jag få shoppa lite så det ser jag fram emot. Vi ska nämligen åka till svärmor och ta en liten shoppingtur. Jag hade tänkt att köpa på mig basplagg till bästa pris! Åhh, vilken köpfest!

Vi har inte träffat hennes sedan jul och eftersom hon inte har internet så vet hon inte hur jag ser ut nu. Så det ska bli kul att få visa henne, även fast jag vet att hon gillar mig oavsett hur jag ser ut.

Det ska bli underbart med lite semester och dessutom blir lite bortskämt och verkligen fokusera på upptrappningen och kanske hinna med lite härliga långpromenader.

Vi ska även träffa lite kompisar och på fredag har jag bokat tid hon en kompis som är nagelteknolog och ska göra superfina naglar. Mysigt!

Däremot har jag beslutat mig för att börja upptrappningen på torsdag istället. På onsdag blir nämligen att åka lite bil och då kan det vara svårt med lagad mat. Beslutet känns bra faktiskt! Jag var lite orlig att jag skulle bli besviken, men det känns ganska skönt. Jag gillar helfarten. Det är så enkelt. Det är bara att köra på och inte tänka, dessutom ger det fina reslutat...

En annan rolig sak som jag tänkte på idag när jag var ute och körde var att ni vet när det blir vår och man släpper ut korna på grönbete så blir de lite spattiga och glada. Samma sak gäller bilister skulle jag vilja säga. Idag, när snön är borta och det är varmare och ljusare när man åker hem så kör bilarna snabbare än vanligt. Det körs om och hastigheten är betydligt snabbare än tidigare. Kanske beror på att det inte är halt och så, men ändå...

Veckans mål var att tänka på hållningen. Det har gått bra. Jag tänker på det mer och försöker räta upp mig. Det gör ju stor skillnad i framtoningen. Så det ska jag fortsätta med.

Eftersom jag ska börja med upptrappningen denna vecka så ska jag försöka att lyssna på den Mentala Träningen varje kväll innan jag somnar så att jag känner mig lugn och stark inför nästa steg.

Nu ska jag se del 1 av triologin i CSI! Spännande!

Så nu får ni har en superbra kväll!

Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post104