Min viktminskning

Min viktminskning

Jennys blogg

I denna blogg får ni träffa mig, Jenny, och följa mitt projekt att bli Fabulous vid 35. Bloggen startar den 1 januari 2010. Den 10 april 2010 hoppas jag infria min önskan att bli av med 30 kg för då blir jag 35. Jag har valt att göra detta genom xtravaganzas metod och ni kommer att få följa alla mina steg och min resa att nå min vikt och hälsomål.

Vecka 13 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Mon, April 05, 2010 21:46:14

God kväll igen!

Självklart kommer här även den sista veckans mått och bild! Jag kommer ju att forsätta att mäta mig, men jag räknar ju inte rikigt med att samma antal cm kommer att försvinna, för då skulle jag bli orolig och inget skulle finnas kvar av mig...

Måtten är imponerande om jag får säga det själv...

Dessutom så var jag ju tvungen att lägga in de senaste bilderna från idag tillsammans med den bilden som jag tog min första dag den 4:de januari.

Lite har det ju hänt sedan den dess!

Ha det jätte bra så hörs vi imorgon!
Jenny

  • Comments(5)//www.xtravaganzajenny.se/#post112

Vecka 12 med mått och bild

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, March 28, 2010 21:30:21

Så nu har jag fotat sista gången för helfart.

Men jag skulle bara vilja sammanställa mina cm i siffor.

Sedan 4 janauri när jag mätte in mig har jag tappat så här många cm...

Mage/ höft 24 cm

Midja 25,5 cm

Lår 10 cm

Överarm 6,5 cm

Så det är jag verklige, verkligen nöjd med. Speciellt midjan! Det är helt galet att jag tappat 25,5 cm runt midjan på bara 12 veckor!

Här kommer bilderna. Det är lite skillnad sedan start...

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!
Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post103

Vecka 11 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, March 21, 2010 21:23:18

Förra veckan var jag lite ledsen i ögat för cm stod liksom still. Det är jobbigt då för att man känner att det är svårt att motivera sig. För man tycker att man är superduktig och man motstår så många saker och verkligen gör sitt bästa. Då känns det inte som det räcker.

Men visst är man fånig och bortskämd för som förra veckan ta tappade jag en halv cm här och där. Egentligen är det jätte bra! För när jag var yngre och man mätte sig så var 1 cm en stor deal.

Så xtravaganza har skämt bort mig!

Denna vecka ser det i alla fall jätte bra ut! Jag är så glad att det fortsätter att minska!

På onsdag ska jag väga mig hos xtravaganza sista gången på helfart! Det ska bli så spännande att se vad det landar på. Jag har insett att jag inte kommer att nå mitt mål på 70 kg just nu, men jag känner att oavsett vad siffran landar på så talar alla cm sitt tydliga språk!

Dessutom ska Zarah Öberg ha en föreläsning hos xtravaganza om candida, sockerberoende och läckande tarm. Hon föreläser om enkla knep för bättre hälsa, lättare vikt och en piggare kropp. Så det ska bli spännande!

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Jenny

  • Comments(3)//www.xtravaganzajenny.se/#post95

Vecka 10 med mått och bild

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, March 14, 2010 21:40:40

Så var det dags för veckans mätning och fotografering. Denna vecka var det inte så många cm alls. Då blir man lite purken. Mest för att man tycker man förtjänar massor av cm Speciellt nu när man fått stå ut så mycket i helgen. Man kan ju säga att man blir lite bortskämt med att tappa många cm! Så om jag denna vecka "bara" tappat 1,5 cm så är det verkligen inte dåligt egentligen.

Det är bara att köpa läget. Det planar ut ibland för att sedan ta nya tag. Hejohå!

Jag fick precis en förfrågan om jag varit lika duktig under alla mina veckor, eller om det varit extra kämpigt några veckor. Jag skulle vilja säga att jag har varit duktig alla veckor och det har inte varit för svårt. Jag tror att tricket är att stänga av och inte tänka så mycket på vad man missar, utan tänka att jag har valt att göra det här för att jag vill förändra och nå ett uppsatt mål.

Dessutom ger de snabba reslutatet en direkt motivation. Du som frågade hade gjort helfart i två veckor och det kan vara tufft. Dels för att man känner att man kämpat på så bra, men att man ännu inte sett enorma reslutat. Så håll ut! Så fort du börjar känna att kläderna sitter lösare så kommer det blir lättare. Jag kan faktiskt lova det.

Däremot nu, när jag vet att det är kort tid kvar så är det mycket svårare att motivera sig. Dels för att börja äta vanlig mat är så nära och att jag tycker att jag är fin.

Så nu är det bara att bita ihop och kämpa på!

Här kommer lite bilder. Tog även med ansiktsbilder. Den vänstra togs dagen innan inskrivning, så den 3 janauari, och den andra idag. Lite har det ju hänt...

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!
Jenny

  • Comments(2)//www.xtravaganzajenny.se/#post87

Vecka 9 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, March 07, 2010 21:09:22

Nu har ännu en vecka passerat! Tänka sig att jag går in i min 10:de vecka på helfart. Jag är faktiskt lite imponerad av mig själv. Jag hade nog inte räknat med att det skulle gå så bra och att jag skulle må så här toppen.

Däremot är helgerna mer plågsamma än veckodagarna. Mest för att det är så mycket som kretsar kring mat. Idag lagade jag en, tror jag, god pasta med bacon och fetaost. Det knapersteka baconet ropade på mig, men det hade den inget för, men det är tufft att låta bli.

Till middag blev det en ny utmaning när de goda köttbullemackor tillagades med rödbetssallad. Såg också trevligt ut.

Själv tog jag en kopp varm choklad och tänkte att det inte är många veckor kvar nu.

Sedan var det dags för lite mått och bild igen. Jag ser själv skillnaden och då känner man sig så taggad. Dessutom hade jag tappat 4 cm på magen bara från föra veckan!

Strålande! Nu kastar vi oss in i vecka 10!

Nu blir det tidigt sänggång med Mental Träning så att vi kan ta oss an lite tågåkning imorgon bitti!

God natt!
Jenny

  • Comments(6)//www.xtravaganzajenny.se/#post79

Vecka 8 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, February 28, 2010 20:35:08

Hejsan,

Idag har jag köpt nya fotokläder för de första jag hade var för stora. Är jag ledsen för det? Förstås inte alls! Det är såååå skoj och när man har tuffa dagar med godispåsar, fika och MacDonalds besök behöver man en kick för att fokusera på nästa vecka!

Lägger även in min viktminskining från i onsdags för jag hade glömt läga in själva kurvan!

Känner mig fokuserad mer på att komma ned till under 25 i BMI än att gå ned massor av kilo. Det är nog faktiskt ett sekundärt mål jag har.

Inte så lilla om man får ge sig själv lite beröm! Över höftenen och magen har jag tappat 4 cm denna vecka!

Så då ger vi oss in på vecka 9 med helfart! Häng med!

Trevlig kväll!
Jenny

  • Comments(5)//www.xtravaganzajenny.se/#post72

Vecka 7 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, February 21, 2010 20:53:00

God kväll!
Nu är jag halvvägs med helfart kan man säga. Jag har kört 8 veckor och har 7 kvar.

Jag vill börja min upptrappning fram mot påsk och tänkte att det var kul att se vad som hänt när man har lite bilder att jämföra med så här i halvtid.

Det är verkligen kul, för jag ser ju också att det händer något! Tog med en gamal bild som togs på nyårsafton. Usch, jag ser verkligen ut som en trött liten tant. Den andra bilden är från igår. Det är ju bara 7 veckor! Jag hade väl aldrig kunnat drömma att det skulle gå så bra.

Det har stått lite still med cm denna veckan, men i det stora hela kan vi bara säga 7 cm på magen har försvunnit, 16,5 cm i midjan, 6 cm på låren och 4 cm på armen! Det är superbra tycker jag själv.

På onsdag ska jag väga mig för andra gången. Hoppas att jag gått ned 2 kg per vecka. Då borde jag ligga runt 14 kg minus, men jag har lovat mig själv att inte bli besviken för de andra siffrorna talar ju också ett språk!

Ha en bra kväll så ses vi imorgon med veckans utmaning!
Jenny

  • Comments(4)//www.xtravaganzajenny.se/#post63

Vecka 6 med mått och bild!

Veckans mått med bildPosted by Jenny Sun, February 14, 2010 20:14:23

Hejsan,

Då var det dags för veckans inmätning. Det har väl gått bra tycker jag. Det är ett par centimeter här och där. Gladast är nog låren att de blir av med lite extra fett.

Imorgon går jag alltså in i vecka 7 med helfart!

Vi ses imorgon när jag ska berätta om veckan utmaning. Måste prova ikväll om det är möjligt ens...

Ha en bra kväll!
Jenny

  • Comments(1)//www.xtravaganzajenny.se/#post55
Next »